Baschetul din județul nostru continuă să dea rezultate. Dacă echipa de senioare se menține în primele echipe al Diviziei A, junioarele de la LPS Alba Iulia par să le calce pe urme. Echipa pregătită de George Lăncrănjan s-a calificat la turneul semifinal  de baschet feminin dedicat sportivelor sub 16 ani.

LPS ALba Iulia a învins CSS Reghin cu scorul de 63-57 ( pe sferturi 13-14, 12-11, 25-17,13-15) și și-a asigurat astfel prezența la turneul semifinal, asta în ciuda faptului că echipierele de la CS Universitatea mai au un meci de disputat. ”Pentru noi, această calificare înseamnă un obiectiv îndeplinit. Sincer, echipa noastră mi se pare de perspectivă, eu cred că aceste sportive vor avea un viitor frumos în baschetul românesc”, a declarat George Lăncrănjan, antrenor LPS Alba Iulia.

Pentru echipa din Alba Iulia au marcat: Alice Bârsan 22 de puncte, Andreea Beldian 18, Emilia Gherman 11, Iulia Taltabeț 4, Bianca Borca 4 și Cristina Albu 4.

Pentru LPS Alba Iulia urmează partida cu MC Cluj-Napoca, joc care nu mai  poate influența calificarea echipei din Alba Iulia la turneul semifinal.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate