Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia a reușit să obțină o nouă performanță notabilă. Este vorba de clasarea pe locul trei la faza finală a ONSS la baschet. Echipa pregătită de Valentin Urian, dar așezată în teren de George Lăncrănjan (Valentin Urian fiind prezent la pregătirile echipei naționale under 16)a ocupat poziția a treia, pierzând o singură partidă.

LPS Alba Iulia s-a prezentat cu fete de clasa a IX-a și a X-a, reușind să câștige 4 din 5 jocuri. „E o performanță, având în vedere că avem fete clasa a IX-a și a X-a și mai avem 2 ani de zile și o să jucăm la nivelul vârstei nostre”, a declarat George Lăncrănjan, antrenor LPS Alba Iulia.

LPS Alba Iulia a învins LPS Galtiu, cu 69-42, LPS Satu Mare cu 75-46, Colegiul Național ”Vasile Alecsandri” 60-52 și  56-33 cu Colegiul ”Octavian Goga” din Sibiu. Singura partidă pierdută a fost contra celor de la Colegiul „A. Saligny” din București, cu scorul de 57-65.

Lotul a fost următorul: Ana Maria Pogan, Emilia Gherman, Daniela Enache, Iulia Taltabeț, Florina Palco, Iuliana Petrifălean, Bianca Borca, Alice Bârsan și Andreea Hada. A absentat Andreea Beldian, plecată la lotul național U 16.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate