Vacanţă scurtă pentru elevele antrenorului Nicuşor Marcu de la Liceul cu Profil Sportiv (LPS) Alba Iulia, grupa de U-14. Sportivele pregătite de actualul director al  LPS au plecat în cantonament la Arieşeni pe data de 3 ianuarie.

Chiar dacă vor intra în bătaia campionatului la jumătatea lunii, antrenorul Marcu a considerat necesar cantonamentul de la Arieşeni, mai ales că urmează o perioadă încărcată pentru elevele sale.

„Condiţiile sunt foarte bune, fetele răspund bine la ce le cer eu, se lucrează foarte bine, e totul în regulă. Temperatura este potrivită pentru alergări”, a declarat Nicuşor Marcu, antrenorul LPS Alba Iulia, U-14.

În stagiul de pregătire centralizată de la Arieşeni se află 12 sportive de la U-14 şi şapte de la U-13. Iată lotul deplasat de Nicuşor Marcu în cantonament: Bianca Burlacu, Alexandra Vodă, Ionela Căţcu, Iulia Avrămuţ, Alexandra Boţan, Andreea Fleşer, Karina Şulumete, Dorrotty Pap, Szofia Szekely, Adela Vintlă, Paula Maier, Diana Maier. Iar de la U 13: Larisa Biţă, Paula Şurupăţeanu, Ana Maria Dărămuş, Cristina Todea, Eremsayain Cansu, Mădălina Coroianu şi Adina Ivaşcu.

Fetele se vor întoarce din cantonament în data de 11 ianuarie, iar primele meciuri vor avea loc în 20 ianuarie.

 
 
 

Publicitate

Publicitate