LPS Alba Iulia a cucerit medalia de aur la turneul final de baschet feminin under 17 de la Târgu Mureş. Echipa pregătită de George Lăncrănjan a învins sâmbătă CS Bega Timişoara şi a devenit campioană după ce BC Sirius Târgu Mureş a învins CSS Sibiu.

LPS Alba Iulia a învins 61-51 (pe sferturi, 21-8, 18-19, 8-8 şi 14-16), la capătul unui meci în care echipa din Alba Iulia s-a desprins încă din primul sfert.

„E o mare performanţă pentru noi şi sperăm să fim o sursă de inspiraţie şi pentru următoarele generaţii. A contat foarte mult orice fel de experienţă. Fetele au mai puţină experienţă din pricina faptului că anul trecut nu am fost lăsaţi la un turneu final.  Dedic acest trofeu soţiei mele, deşi ar fi multe persoane care ar merita acest lucru, atât de la Liceul Sportiv cât şi de la Universitatea „1 Decembrie 1918”  din Alba Iulia „, a declarat George Lăncrănjan

Pentru LPS Alba Iulia au marcat: Sica Cuzic 27, Iulia Taltabeţ 12, Andreea Bledian 12, Emilia Gherman 7, Alice Bârsan 5.

Duminică echipa din Alba Iulia va juca un meci doar pentru palmares cu CSS Sibiu, după ce aceştia au ieşit din cursa pentru medalia de aur.

 
 
 

Publicitate

Publicitate