În week-end,  la Alba Iulia a avut loc faza zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal, dedicat elevilor din gimnaziu. LPS Alba Iulia, reprezentanta județului nostru, s-a clasat a doua și a ratat calificarea la faza finală.

LPS Alba Iulia, antrenată de Liliana Coman, a ratat calificarea din cauza unei înfrângeri din partea echipei similare din Reșița. Albaiulienii au pierdut cu 9-26. În celelalte partide, sportivii albaiulieni au învins cu 22-21 Aradul, 23-22 Timișoara şi 33-16 Hunedoara.

”Sunt foarte mulțumită, ținând cont că suntem primul an în campionat, păcat că nu am reușit să ne calificăm, să putem spera la o medalie. Am pierdut acel joc cu Reșița, o echipă foarte bună”, a declarat Liliana Coman, antrenoarea handbaliștilor din gimnaziu de la LPS Alba Iulia.

Lotul LPS Alba Iulia a fost compus din:  Alin Morar, George Bogdan, Grigore Faur, Emil Ungurean, Alin Țârcă, Laurențiu Varvara, Mihai Praja, Andrei David, Bogdan Dobrescu, Robert Dragosin, Andrei Mureș, Bogdan Șut.

foto: arhivă

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate