Tiffany Brown, CSU Tehnicianul de pe banca CSU Alba Iulia, Miroslav Popov, și-a definitivat lotul cu care va debuta în sezonul competițional 2014-2015. Reunirea lotului are loc la 1 septembrie.

Acesta va cuprinde, pe lângă vechile jucătoare (Alexandra Uiuiu, Larisa Toma, Mihaela Gherman, Dora Ardelean, Marta Fodor, Elisabeth Pavel) și alte cinci jucătoare străine (Wumi Agunbiade, L’Oreal Joy Price, Valencia McFarland), dintre care două sunt achiziții noi: Jessica Kuster (SUA), Milica Deura (Bosnia). Pe lângă acestea două, Popov continuă colaborarea și cu Larisa Toma, care a acceptat să continue să joace sub comanda sa.

Jessica Kuster este originară din Statele Unite, are 22 de ani, iar la echipa antrenată de Popov va juca poziția extremă. Aceasta a mai jucat la San Antonio Stars, în WNBA, în campionatul profesionist American.

Milica Deura, jucătoarea bosniacă, are 24 de ani, iar la echipa albaiuliană va juca postul fundaș. Aceasta a mai jucat și la Mladi Krajisnik Banja Luka în Bosnia și la Partizan Belgrad în Serbia.

Pregătirile pentru noul campionat vor debuta în data de 1 septembrie când se va reuni și lotul și se vor discuta detaliile legate de turneul amical ce se va disputa la Alba Iulia.

Debutul campionatului va avea loc în data de 23 septembrie, cu primul meci din Cupa României împotriva echipei din Târgu Mureș, meci la care vor evolua toate jucătoarele ,,achiziționate’’ de echipa albaiuliană.

Irina OPINCARIU

foto: arhivă

 
 
 

Publicitate

Publicitate