FC Micești câștigă în fața celor de la Voința Stremț la un scor de neprezentare, băieții lui Manea reușind să marcheze trei goluri în poarta stremțenilor după ce, la pauză, scorul era unul alb, 0-0.

Deși au fost multe ocazii, create de ambele echipe, rezultatul pauzei avea să fie nul, 0-0. În partea a doua a jocului, cei aproximativ 70 de suporteri veniți la meci, i-a încurajat pe baieții lui Mihai Manea, spre a 4-a victorie din acest sezon. Miceștiul a reușit să marcheze de 3 ori în poarta oaspeților, prin Marius Coman, Cristea Ion, și Ionuț Biro.

În ciuda victoriei de astăzi de la Micești, echipa lui Adrian Herepean ocupă locul secund, după ce contracandidata la titlu Mureșul Gâmbaș s-a impus astăzi pe teren propriu cu scorul de 4-0, în fața celor de la Sportul Livezile, și se stabilește în fruntea clasamentului.

Așadar, la finalul acestei etape, Mureșul Gâmbaș, clasată pe locul 1 datorită golaverajului și FC Micești, pe poziția secundă, au acumulate câte 13 puncte. Etapa viitoare, Micești face deplasarea la FC Lopadea Nouă , lanterna roșie a acestei serii, pentru a acumula maximul de puncte, și de a lua cu asalt primul loc, în timp ce cu același obiectiv, Mureșul Gâmbaș face deplasarea la Voința Stremț pentru a acumula maximul de puncte, și de a se desprinde în clasament de restul echipelor.

 

Celelalte rezultate din serie :

Liga V seria II , Etapa 5

 

Viitorul Unirea 2:1 Național Rădești
Fortuna Lunca Mureșului 5:2 Progresul Fărău
Mureșul Gâmbaș 4:0 Sportul Livezile
AS Războieni Cetate 2:0 Voința Beldiu
FC Micești 3:0 Voința Stremț
Decebal Cricău 4:1 Șoimii Ciumbrud
ACS Băgău 4:2 FC Lopadea Nouă

Alex Moroșanu

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate