Duminică se desfășoară cea de-a 10 etapă a campionatului în cadrul primei serii din liga a V-a. Liderul incontestabil CIL Blaj încearcă să obțină cea de-a 10-a victorie în actuala stagiune a campionatului.

CIL Blaj, echipă ce ocupă prima poziție a clasamentului, întâlnește pe teren propriu echipa ce se află pe locul al 13-lea în campionat. După un parcurs perfect în actualul sezon, liderul seriei a reușit să se impună în toate meciurile disputate, câștigând toate punctele puse în joc, atât în campionat cât și în cupă. Pe lângă cele 9 victorii din campionat, formația blăjeană se poate mândri și cu faptul că este echipa ce a primit cele mai puține goluri, respectiv 5. După ce etapa trecută s-au impus la limită cu scorul de 2-1 pe terenul celor de la Viitorul Sântimbru II, CIL Blaj a câștigat miercuri cu 3-0 întâlnirea cu AS Dacia Mihalț în cea de-a 3-a etapă a Cupei României.

Unirea Cergău, echipă ce se află pe poziția secundă în clasament la doar 3 puncte de CIL Blaj, așteaptă cu sufletul la gură orice greșeală a liderului pentru a o fructifica și a lua cu asalt prima poziție a seriei. Echipa din Cergău se poate mândri cu faptul că sunt singura formație care a reușit să marcheze mai mult de 30 de goluri până acuma, respectiv 35. Eliminată din Cupa României încă din etapa a II-a de CIL Blaj, scor 2-1, Unirea Cergău a disputat ultimul meci oficial etapa trecută, când s-a impus acasă cu 3-1 în fața celor de la AS Tineretul Șona.

„Lanterna roșie” a seriei este Avântul Sâncel, echipă ce nu a reușit să strângă decât 4 puncte în toate etapele, în urma unui rezultat de egalitate și a unei victorii. Echipa din Sâncel are și cele mai puține goluri marcate, și anume 12.

Vezi toate meciurile din etapa a 10-a, seria I:

CIL Blaj   – Perla Jidvei
AS Tineretul Șona   – Gaz Metan Valea Lungă
AS Pănade   – Crăciunelul de Jos
Partizanii Sînmiclăuș   – Unirea Cergău
Viitorul Biia   – Dacia Mihalț
Avântul Sâncel   – Langentahl Valea Lungă
Spicul Bucerdea   – Viitorul Sântimbru II
 
 
 

Publicitate

Publicitate