Prima serie din liga a V-a, este dominată fără nici un dubiu de formația din Blaj. Coincidență sau nu, CIL Blaj a câștigat în data de 10 noiembrie cu 10-0 disputa cu Perla Jidvei, bifând în cea de-a 10-a etapă a campionatului a 10-a victorie consecutivă. După această etapă CIL Blaj iși păstrează fotoliul de lider incontestabil.

Cu numai trei partide înainte de finalul turului competițional al ligii a V-a, prima serie este condusă fără doar și poate de CIL Blaj, formație ce s-a impus în toate meciurile jucate până în acest moment. Pe lângă parcursul perfect din campionat, echipa din Blaj are un parcurs excelent și în ceea ce privește cupa româniei, competiție în care au reușit să câștige toate disputele, calificându-se în optimile de finală.

În urma etapei cu numărul 10, CIL Blaj ocupă prima poziție, cu cea mai bună apărare, doar 5 goluri primite. În deschiderea etapei, Perla Jidvei a făcut deplasarea la Blaj, în speranța obținerii unui rezultat pozitiv pe terenul primei clasate. Liderul nu a avut nici o emoție și a câștigat partida cu 10-0, și a rămas pe prima poziție. Pe poziția secundă se află Unirea Cergău, echipă ce a reușit să se impună la limită, cu scorul de 3-2 pe terenul celor de la Partizanii Sînmiclăuș, echipă ce se poziționează pe locul 5 în clasament. În urma celor 3 goluri marcate de oaspeți, Partizanii dețin cel mai bun  atac al seriei, cu 38 de reușite, urmați de CIL Blaj care au ajuns la 37 de goluri marcate, după partida de astăzi.

Vezi toate rezultatele din etapa a 10-a:

CIL Blaj  10 – 0 Perla Jidvei
Avântul Sâncel   4 – 3 Langentahl Valea Lungă
Spicul Bucerdea   2 – 0 Viitorul Sântimbru II
AS Tineretul Șona   0 – 0 Gaz Metan Valea Lungă
AS Pănade   4 – 1 Crăciunelul de Jos
Partizanii Sînmiclăuș   2 – 3 Unirea Cergău
Viitorul Biia   3 – 1 Dacia Mihalț
 
 
 

Publicitate

Publicitate