După etapa cu numărul nouă, seria a III-a își păstrează liderul, respectiv ASC Pianu 2013. Cunoscută pentru ploaia de goluri din fiecare etapă, seria a III-a strânge și de această dată multe goluri și rezultate cu diferențe mari, dar reușește și o premieră în acest sezon.

Seria a III-a, cunoscută pentru faptul că la fiecare etapă se marchează foarte multe goluri, a avut parte de o surpriză în actuala etapă când, pentru prima dată de la începerea acestui sezon, un meci s-a terminat fără nici un gol marcat, scor 0-0. Este vorba de partida dintre Viitorul Răhău și Activ Sport Ciugud, echipe clasate pe locurile 13, respectiv 10.

Liderul ASC Pianu 2013 nu a întâmpinat probleme nici în confruntarea cu formația poziționată pe locul 3, Independența Cut. Deși meciul părea ceva mai echilibrat, meciul a fost câștigat fără mari emoții de către echipa din Pianu, cu scorul de 3-0. Colorado Șpring ține aproape de prima poziție, după ce a câștigat cu 4-0 pe teren propriu, partida cu ultima clasată a clasamentului, Mureșul Săliștea. Scorul etapei a fost stabilit pe terenul celor de la Euro Șpring, unde Del Dodo Alba Iulia s-a impus cu un zdrobitor 7-1.

După această etapă, liderul ASC Pianu 2013 se poate mândri și cu cea mai bună defensivă din serie, primind doar şase goluri în toate disputele din noul sezon, dar și cu faptul că este singura echipă care nu a fost înfrântă niciodată în acest campionat. Este urmată de Colorado Șpring, ce a primit doar 7 goluri, echipă ce se clasează pe locul secund în clasament, dar pe primul loc pe plan ofensiv, unde a reușit performanța de a marca 44 de goluri în actuala stagiune.

Vezi toate meciurile din etapa a IX-a:

Independența Cut 0 – 3 ASC Pianu 2013
Euro Șpring 1 – 7 Del Dodo Alba Iulia
Viitorul Răhău 0 – 0 Activ Sport Ciugud
CSO Cugir 1 – 0 Hidromecanica Șugag
Colorado Șpring 4 – 0 Mureșul Săliștea
Viitorul Tărtăria 2 – 1 Orient Blandiana
Limbenii Limba 0 – 6 Adreas Alba Iulia
 
 
 

Publicitate

Publicitate