CSO Cugir - Lăncrănjan, Liga a IV-aÎn weekend a avut loc cea de-a 12-a etapă a seriei a III-a din liga a V-a, penultima din acest tur competițional. În urma acestei etape, Colorado Șpring rămâne lider după ce a învins în deplasare la Limbenii Limba, scor 4-0. La doar trei puncte este urmată de singura echipă ce nu a fost înfrântă în actuala stagiune, ASC Pianu 2013, formație ce nu a reușit să câștige decât un punct din confruntarea cu Hidromecanica Șugag, scor final 3-3.

 

Andreas Alba Iulia – Independența Cut: 3-3

Derby-ul etapei s-a jucat la Alba Iulia, unde echipa ce ocupă locul 4, Andreas Alba Iulia, a întâlnit pe teren propriu Independența Cut, echipă ce se află momentan cu o poziție mai sus în clasament, respectiv locul 3. Andreas Alba Iulia a reușit să obțină un punct din această confruntare, după ce cu o etapă înainte a fost înfrântă la un scor de neprezentare, 3-0, de liderul Clorado Șpring. Independența Cut a avut un parcurs ceva mai bun în ultimele etape, după ce a câștigat în deplasarea de la Mureșul Săliștea scor 4-3 și pe teren propriu cu 5-0 împotriva celor de la Del Dodo Alba Iulia. După confruntarea directă dintre cele două, ambele formații își păstrează locul din clasament: Andreas Alba Iulia locul 4 cu 23 de puncte după 7 victorii, două egaluri și trei înfrângeri și Independența Cut locul 3 cu 25 de puncte, cu 8 victorii, un singur egal și trei eșecuri.

Limbenii Limba – Colorado Șpring: 0-4

Nici o problemă pentru lider în deplasarea de la Limbenii Limba, unde au reușit să se impună cu 4-0 fără mari emoții. În urma acestei victorii, Colorado Șpring se distanțează la 3 puncte de urmăritoarea ASC Pianu 2013, ajungând astfel la cea de-a 11-a victorie în campionat din cele 12 partide disputate. Pe lângă locul de lider al seriei, Colorado deține și cel mai bun atac al seriei, cu 57 de reușite, dar și cea mai bună defensivă, cu doar 8 goluri primite în toate etapele. După acest eșec, Limbenii Limba ocupă a opta poziție în clasament, cu 17 puncte strânse în urma celor 5 victorii, două egaluri și 5 înfrângeri de până acum.

Euro Șpring – CSO Cugir: 1-6

Nici o problemă pentru CSO Cugir, echipă ce și-a câștigat poziția a 5-a în campionat, cu 23 de puncte, după ce a făcut scorul etapei cu echipa de pe locul 12, Euro Șpring. Cu doar 9 pucte strânse în urma celor 3 victorii din actualul sezon, formația gazdă nu a reușit să facă mai mult decât să marcheze golul de onoare în poarta formației ce nu a mai fost înfrântă de 9 etape. După un start de sezon deloc bun, în care a pierdut primele 3 partide, CSO Cugir iși continuă drumul fără eșec încă din etapa a 4-a. După ce a pierdut confruntarea cu CSO Cugir, echipa din Șpring va avea o misiune foarte dificilă în ultima etapă, când va face deplasarea pe terenul celeilalte echipe din Șpring, Colorado, formația ce deține primul loc în serie. Dacă nu vor reuși să obțină un rezultat pozitiv în ultima etapă, Euro Șpring va termina turul cu 5 eșecuri consecutive.

ASC Pianu 2013 – Hidromecanica Șugag: 3-3

ASC Pianu 2013 pierde șansa de a se apropria la un singur punct de Colorado Șpring, după ce a remizat, 3-3 cu echipa poziționată pe a șaptea poziție în campionat. Ambele formații veneau după o victorie, Pianu 5-1 în deplasarea de la Viitorul Răhău și Hidromecanica 6-0 cu Orient Blandiana pe teren propriu. În urma acesteri remize din weekend, Șugag a reușit să marcheze de trei ori în poarta echipei ce până la ora meciului deținea cel mai bun joc defensiv din serie, cu doar 7 goluri primite. După această etapă cea mai bună apărare este deținută de liderul Colorado Șpring, cu 8 goluri primite.

Mureșul Săliștea – Viitorul Răhău: 4-1

După 11 etape în care nu au reușit să obțină nici măcar un punct, Mureșul Săliștea sparge gheața cu o etapă înainte de finalul turului și învinge cu 4-1 pe teren propriu formația ce se afla cu un loc mai sus în clasament, după ce a reușit să obțină 3 rezultate de egalitate. Deși înaintea acestei etape meciul părea să fie unul echilibrat, desfășurarea partidei nu a stat deloc așa, gazdele reușind să se impună. S-au marcat 5 goluri într-un meci în care s-au confruntat formațiile cu cele mai puține reușite, 11 Viitorul Răhău și 12 Mureșul Săliștea. După aproape 3 luni în care s-au aflat pe ultima poziție, trupa din Săliștea a reușit chiar în fața propriilor suporteri să obțină primul rezultat pozitiv din actuala stagiune. În urma celor 4 goluri primite, Viitorul Răhău devine „lanterna roșie” a seriei, dar și echipa ce a primit cele mai multe goluri, respectiv 59.

Del Dodo Alba Iulia – Viitorul Tărtăria: 5-3

Cele mai multe goluri din această etapă s-au marcat în confruntarea de la Alba Iulia, între Del Dodo, echipă ce ocupă locul 9 cu 15 puncte și Viitorul Tărtăria, formația de pe locul 6 cu 21 de puncte. După două etape în care a pierdut ambele meciuri, Del Dodo a reușit să se impună în fața echipei ce nu a mai fost înfrântă de 3 etape. Viitorul Tărtăria pierde șansa de a se clasa pe locul 4 și rămâne pe a șasea poziție, înaintea derby-ului de pe teren propriu din etapa viitoare cu Andreas Alba Iulia. Del Dodo poate să termine turul cu o poziție mai sus în clasament dacă nu se încurcă duminică pe terenul ultimei clasate, Viitorul Răhău.

Orient Blandiana – Activ Sport Ciugud: 5-1

Etapa cu numărul 12 s-a încheiat cu un alt derby, de această dată între locurile 10 și 12. Etapa trecută ambele echipe au fost învinse fără drept de apel în deplasare, Orient Blandiana 6-0 la Hidromecanica Șugag și Activ Sport Ciugud 5-0 la CSO Cugir. Meciul părea să fie unul echilibrat datorită rezultatelor din campionat a celor două formații. Însă Orient Blandiana a reușit să câștige și să egaleze la puncte adversara directă, Activ Sport Ciugud.  După această etapă, ambele formații au același număr de puncte, 10, cu 3 victorii, un egal și 8 înfrângeri.

Etapa viitoare este programată de Ziua Națională a României, 1 Decembrie:

Independența Cut ora 11:00 Limbenii Limba
Viitorul Răhău ora 14:00 Del Dodo Alba Iulia
Colorado Șpring ora 14:30 Euro Șpring
Hidromecanica Șugag ora 14:30 Mureșul Săliștea
Viitorul Tărtăria ora 14:30 Andreas Alba Iulia
CSO Cugir ora 14:30 Orient Blandiana
Activ Sport Ciugud ora 14:30 ASC Pianu 2013
 
 
 

Publicitate

Publicitate