În acest weekend se vor desfășura meciurile din cadrul etapei a 10-a din Liga a V-a, seria I. ASC Pianu 2013 ocupă poziția de lider al seriei, urmată de Colorado Șpring la un singur punct în spate.

Singura echipă ce nu a fost înfrântă în acest sezon este ASC Pianu 2013, echipă ce ocupă prima poziție a clasamentului, reușind să strângă 25 de puncte și o defensivă de invidiat. Cele mai puține goluri primite aparține tot formației din Pianu, în timp ce Colorado Șpring echipă situată pe a doua poziție are cele mai multe goluri marcate, respectiv 44. Eliminată din cupa româniei încă din prima etapă a competiției de Hidromecanica Șugag scor 1-0, ASC Pianu 2013 a avut mai mult timp pentru a se concentra pe meciurile din campionat, unde după numai 9 etape ocupă prima poziție. După ce etapa trecută a câștigat la un scor de neprezentare, 3-0 pe terenul celor de la Independența Cut, etapa aceasta liderul primește vizita echipei ce ocupă a 5-a poziție în campionat, Viitorul Tărtăria.

La doar un punct de primul loc se află Colorado Șpring, care până acum două etape  a ocupat poziția de lider, însă a fost detronată în cea de-a 8-a etapă de formația ASC Pianu 2013 care s-a impus în meciul direct cu 2-1. În urma rezultatului, echipele au făcut schimb de locuri în campionat. După ce etapa trecută a trecut fără emoții de codașa clasamentului Mureșul Săliștea cu scorul de 4-0, Colorado Șpring a primit vizita pe teren propriu a celor de la CS Arena Alba Iulia, în cadrul celei de a 3-a etape a cupei româniei. Spre surprinderea multora, reprezentanta ligii a V-a, a reușit să ducă meciul până la loviturile de departajare, după ce pe parcursul celor 120 de minute scorul a fost nul, 0-0. În urma penalty-urilor echipa ce ocupă poziția secundă în Liga a IV-a a reușit să se impună cu scorul de 4-3.  Etapa aceasta Colorado Șpring joacă în deplasare, împotriva celor de la Del Dodo Alba Iulia, formație stabilită pe locul al 9-lea în clasament.

Singura formație din toate seriile ce nu a reușit să obțină nici măcar un punct până acuma, este Mureșul Săliștea, „lanterna roșie” a seriei a 3-a, echipă ce se află pe ultimul loc și din punct de vedere ofensiv, unde a reușit să marcheze doar 7 goluri. Etapa aceasta joacă în deplasare, la Independența Cut, echipa de pe locul 4.

Vezi toate meciurile etapei a 10-a, din Liga a V-a, seria a III-a:

Limbenii Limba   – CSO Cugir
Andreas Alba Iulia   – Euro Șpring
ASC Pianu 2013   – Viitorul Tărtăria
Mureșul Săliștea   – Independența Cut
Activ Sport Ciugud   – Hidromecanica Șugag
Del Dodo Alba Iulia   – Colorado Șpring
Orient Blandiana   – Viitorul Răhău
 
 
 

Publicitate

Publicitate