Liga a V-a seria a III-a și-a stabilit un nou lider în etapa trecută, când ASC Pianu 2013 a detronat Colorado Șpring de pe primul loc, luându-i poziția în clasament, după ce a câștigat derby-ul cu scorul de 2-1, în fața propriilor suporteri. Actualul lider, ASC Pianu 2013 încearcă să-și apere poziția și după deplasarea de pe terenul echipei ce ocupă al treilea loc, respectiv Independența Cut.

Până etapa trecută, Colorado Șpring conducea seria a III-a fără nici o problemă întâmpinată, cu șapte victorii din tot atâtea meciuri și cu un golaveraj de invidiat, respectiv 39 de goluri marcate și doar cinci primite în toate disputele. Meciul care avea să-i oprească din forma bună a venit etapa trecută, când au întâlnit în deplasare ocupanta locului doi, ASC Pianu 2013, formație ce a ținut aproape de lider, cu doar o remiză din toate meciurile. Colorado Șpring a pierdut cu 2-1 confruntarea de pe terenul din Pianu și a căzut pe locul 2 al clasamentului, la un singur punct de adversara directă din etapa trecută, ASC Pianu 2013.

Bătălia pentru poziția de lider al clasamentului rămâne deschisă, în ciuda ultimelor rezultate. Actualul lider al seriei are încă un meci dificil, în urma căruia pot rămâne pe prima poziție sau pot să coboare din nou pe poziția secundă.

Duminică, 3 noiembrie, ASC Pianu 2013, echipa cu cea mai bună apărare, doar 6 goluri primite, face deplasarea la Independența Cut. Aceasta din urmă ocupă locul trei în clasament, cu 18 puncte acumulate. Dacă va trece și de acest derby, liderul nu va avea timp de „respiro” deoarece va urma meciul de pe teren propriu cu Viitorul Tărtăria, echipa de pe locul 5.

Fostul lider al seriei, Colorado Șpring joacă tot duminică, însă de la ora 15.00, când primește vizita celor de la Mureșul Săliștea, „lanterna roșie” a seriei: nu a reușit să obțină nici măcar un punct în actuala stagiune, situându-se și cu cel mai slab atac, reușind să înscrie doar 7 goluri.

Vezi toate meciurile etapei nouă, din Liga a V-a, seria a III-a:

Independența Cut Duminică, ora 11:00 ASC Pianu 2013
Euro Șpring Duminică, ora 12:00 Del Dodo Alba Iulia
Viitorul Răhău Duminică, ora 14:00 Activ Sport Ciugud
CSO Cugir Duminică, ora 15:00 Hidromecanica Șugag
Colorado Șpring Duminică, ora 15:00 Mureșul Săliștea
Viitorul Tărtăria Duminică, ora 15:00 Orient Blandiana
Limbenii Limba Duminică, ora 15:00 Andreas Alba Iulia
 
 
 

Publicitate

Publicitate