FC Micesti - Decebal CricauAstăzi au avut loc toate meciurile etapei a 12 din cadrul seriei secunde a ligii a V-a. Cu o etapă înainte de finalul turului, FC Micești a făcut scorul etapei acasă cu Șoimii Ciumbrud, respectiv 6-1 și se îndepărtează de locul secund ocupat de Mureșul Gâmbaș, echipă ce astăzi a pierdut cu scorul de 2-1 în deplasarea de la ACS Băgău.

A mai rămas o singură etapă din turul ligii a V-a, iar FC Micești s-a stabilit în fruntea clasamentului cu un avantaj de 6 puncte de urmăritoarea Mureșul Gâmbaș. Cu 32 de puncte strânse în cele 12 partide jucate, echipa antrenată de Mihai Manea se desprinde pentru prima dată la o diferență atât de mare și rămâne favorită la promovare. Miceștenii se află la cea de-a 4 victorie consecutivă și la cea de-a 10-a în campionat. Pe lângă poziția în clasament, FC Micești se poate mândri cu faptul că este singura echipă din serie care nu a simțit niciodată gustul unei înfrângeri, dar și faptul că este prima echipă care a reușit să marcheze peste 30 de goluri, respectiv 40 de reușite.

După eșecul suferit la Micești etapa trecută, ACS Băgău s-a mobilizat repede și a reușit surpriza campionatului, reușind să se impună cu 2-1 în fața formației de pe locul 2, Mureșul Gâmbaș. Faptul că dețin cea mai bună apărare cu doar 7 goluri primite nu i-a ajutat în acest meci pe oaspeți, care au ajuns la cel de-al doilea eșec din tur.

FC Lopadea Nouă a reușit cea de-a doua victorie în actuala stagiune a campionatului după ce astăzi s-a impus la limită cu 3-2 în fața formației de pe locul 10, Voința Stremț, și se salvează din postura de ultimă clasată. În urma acestei etape ultima poziție este pasată celor de la Prograsul Fărău care astăzi au pierdut cu 4-3 jocul de acasă cu Sportul Livezile.

Rezultatele etapei a 12-a:

Fortuna Lunca Mureșului 1  –  1 Viitorul Unirea
Voința Beldiu 4  –  2 National Radesti
ACS Băgău 2  –  1 Mureșul Gâmbaș
Progresul Fărău 3  –  4 Sportul Livezile
FC Micesti 6  –  1 Șoimii Ciumbrud
AS Războieni Cetate 0  –  2 Decebal Cricău
FC Lopadea Nouă 3  –  2 Vointa Stremt
 
 
 

Publicitate

Publicitate