Duminică, 10 noiembrie, a avut loc etapa cu numărul 10 din actualul sezon al ligii a V-a, seria secundă. FC Micești ocupă în continuare fotoliul de lider și se distanțează de Mureșul Gâmbaș la 3 puncte.

FC Micești, echipă ce ocupă prima poziție în clasament, a avut emoții pe terenul celor de la Fortuna Lunca Mureșului în ceea ce privește obținerea celor trei puncte. Meci câștigat în cele din urmă la limită de băieții antrenați de Mihai Manea, scor 3-2. După această partidă, miceștenii iși asigură poziția de lider al seriei, și se îndepărtează de ocupanta locului secund, Mureșul Gâmbaș. AS Războieni Cetate, echipă ce se clasează în acest moment pe locul 5, a reușit să se impună cu 2-0 pe teren propriu, în fața celor de la Gâmbaș, echipă ce rămâne la 3 puncte în spatele liderului.

În urma acestei etape, FC Micești nu doar că ocupă prima poziție în clasament, dar deține și cel mai bun atac, reușind în cele 10 etape să marcheze de 29 de ori, urmată de Decebal Cricău cu 28 de reușite. Cea mai bună apărare aparține echipei de pe locul secund, Mureșul Gâmbaș, formație ce a primit doar 5 goluri de la începutul noului sezon până acuma.

Vezi toate rezultatele din etapa a 10-a:

Fortuna Lunca Mureșului 2 – 3 FC Micești
Progresul Fărău 2 – 6 Decebal Cricău
ACS Băgău 6 – 2 Șoimii Ciumbrud
Voința Beldiu 3 – 2 Viitorul Unirea
Voința Stremț 1 – 0 Sportul Livezile
AS Războieni Cetate 2 – 0 Mureșul Gâmbaș
FC Lopadea Nouă 2 – 2 Național Rădești
 
 
 

Publicitate

Publicitate