Sâmbătă de la ora 15:00, începe etapa a 10-a în seria secundă a ligii a V-a. Etapa începe cu derby-ul de la Lunca Mureșului între Fortuna și FC Micești, urmând să se încheie următoarea zi, cu meciul dintre FC Lopadea Noua și Național Rădești.

FC Micești ocupă fotoliul de lider al seriei, deși Mureșul Gâmbaș are același număr de puncte obținute, respectiv 23. Cu doar două egaluri în acest campionat, FC Micești și Mureșul Gâmbaș conduc seria secundă a Ligii a V-a. Pentru miceșteni urmează un joc dificil, și anume confruntarea din deplasare cu Fortuna Lunca Mureșului, echipă ce se clasează pe locul 3 în campionat, cu 19 puncte. FC Micești vine după un meci foarte dificil disputat în cadrul etapei a III-a a cupei româniei, partidă în care a fost eliminată de către liderul ligii a IV-a, Industria Galda de Jos, meci decis în cele două reprize de prelungiri scor 2-3, după ce în primele 90 de minute regulamentare scorul a fost 1-1. Etapa trecută echipa antrenată de Mihai Manea a reușit să se impună cu 2-0 pe teren propriu, în confruntarea cu AS Războieni Cetate, echipă clasată pe locul 6 în campionat. Liderul seriei deține și cel mai bun atac, cu 26 de reușite.

Mureșul Gâmbaș, formația de pe poziția secundă în serie, face deplasarea pe terenul celor de la AS Războieni Cetate, încercând să obțină victoria cu numărul 8 în actualul sezon. Etapa trecută, echipa din Gâmbaș se clasa pe prima poziție, însă a fost detronată în urma rezultatului de egalitate obținut acasă, în fața formației Voința Beldiu. Pe lângă poziția favorabilă în care se află în campionat, Mureșul Gâmbaș deține și cea mai bună apărare a seriei, cu doar 3 goluri primite în toate cele 9 etape disputate.

FC Lopadea Nouă este situată pe ultimul loc, cu doar 3 puncte obținute în acest sezon, în urma unei victorii de acasă cu Viitorul Unirea disputate în urmă cu două etape.

Vezi etapa a 10-a din Liga a V-a, seria a II-a:

Fortuna Lunca Mureșului   – FC Micesti
Progresul Fărău   – Decebal Cricău
ACS Băgău   – Șoimii Ciumbrud
Voința Beldiu   – Viitorul Unirea
Vointa Stremt   – Sportul Livezile
AS Războieni Cetate   – Mureșul Gâmbaș
FC Lopadea Nouă   – National Radesti
 
 
 

Publicitate

Publicitate