În Liga a V-a, seria a doua, liderul actual este Mureșul Gâmbaș, echipă stabilită în fruntea clasamentului după ce etapa trecută au învins cu 1-0 Progresul Fărău, în timp ce fostul lider, FC Micești, a remizat 1-1, pe terenul celor de la Voința Beldiu.

După o etapă în care liderul a obținut doar un rezultat de egalitate, iar următoarele trei formaţii au obţinut victoria la limită, podiumul pare să fie deschis pentru primele loturi din clasament. Fără nici o înfrângere, Mureșul Gâmbaș conduce seria secundă, cu 22 de puncte acumulate, la doar două puncte avantaj față de ocupanta locului 2, FC Micești, care a trecut printr-un meci nu foarte ușor la Beldiu împotriva Voinței.

FC Micești joacă acasă împotriva echipei ce ocupă poziția cinci și anume AS Războieni Cetate. Favorită pare să fie echipa lui M. Manea, din punct de vedere al poziției în clasament. Miceștenii dețin și o apărare de invidiat, având doar opt goluri primite, fiind situați pe locul secund din acest punct de vedere, în spatele liderului Mureșul Gâmbaș care a primit doar două goluri. În timp ce FC Micești obținea doar o remiză în etapa precedentă, adversara directă din weekend, AS Războieni Cetate s-au impus fără probleme pe teren propriu în fața formației de pe locul 13 în clasament, ACS Băgău, cu scorul de 3-0.

Mureșul Gâmbaș revine în poziția de lider după ce mai multe etape a stat în spatele echipei din Micești, însă la egalitate de puncte. În această etapă, liderul primește vizita celor de la Voința Beldiu, echipă ce etapa trecută reușea să obțină un rezultat de egalitate împotriva echipei ce reprezenta poziția unu în clasament, FC Micești. Echipa cu cea mai bună apărare, respectiv Mureșul Gâmbaș, se poate mândri și cu faptul că nu au fost pierdut nici un meci din toate confruntările din acest început de sezon.

Vezi toate meciurile din Liga a V-a, seria a doua:

Viitorul Unirea Sâmbătă, ora 15:00 Progresul Fărău
Șoimii Ciumbrud Duminică, ora 15:00 Sportul Livezile
Mureșul Gâmbaș Duminică, ora 15:00 Voința Beldiu
Național Rădești Duminică, ora 15:00 Voința Stremț
FC Micești Duminică, ora 15:00 AS Războieni Cetate
Decebal Cricău Duminică, ora 15:00 FC Lopadea Nouă
ACS Băgău Duminică, ora 15:00 Fortuna Lunca Mureșului

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate