Seria 3 din Liga a V-a este deținătoarea meciurilor cu cele mai multe goluri marcate din toate seriile, dar și a recordului ce reprezintă cea mai mare diferență de scor într-un meci. Cea mai bună apărare aparţine reprezentantei Seriei 2, Mureșul Gâmbaș, cu doar două goluri primite în primele opt etape competiționale.

Potrivit Asociației Județene de Fotbal Alba, Liga a V-a este reprezentată de cele 42 de echipe județene care sunt împărțite în trei serii. După opt etape disputate, seria 3 pare a fi deținătoarea spectacolului din punct de vedere al numărului de goluri marcate. În prima serie, recordul de cele mai multe goluri marcate este deținut de Unirea Cergău cu 32 de reușite, urmat de CIL Blaj cu 25. Dacă în a doua serie doar două echipe au reușit să treacă de stagiul de 23 de goluri marcate, respectiv FC Micești și Fortuna Lunca Mureșului cu 24 de goluri înscrise, seria 3 pare să explodeze la fiecare etapă, înregistrându-se scoruri incredibile, atât din punct de vedere al diferenței, cât și al numărului de goluri marcate.

Cel mai bun atac din Liga a V-a, în primele opt etape:

Colorado Șpring și Hidromecanica Șugag, reprezentantele seriei 3, au reușit performanța de a marca 40 de goluri, în doar opt etape, clasificându-se astfel ca fiind echipele cu cea mai mare rație de goluri marcate dintre toate formațiile ale Ligii a V-a.

Cea mai bună apărare din Liga a V-a, în primele opt etape:

Cele mai puține goluri marcate sunt în seria 2. Mureșul Gâmbaș deține cea mai bună apărare dintre toate cele 42 de echipe din Liga a V-a. Lider în acest moment în propria serie, Mureșul Gâmbaș a primit doar două goluri în toate confruntările de până acum.

Cea mai mare diferență de scor din Liga a V-a, în primele opt etape:

Seria în care s-a marcat cel mai mult în acest început de sezon, respectiv seria 3 a înregistrat meciul cu cea mai mare diferență de scor în actualul sezon, dintre meciurile disputate în Liga a V-a. Încă din prima etapă a competiției s-au marcat nu mai puțin de 47 de goluri în toate meciurile etapei, unde Andreas Alba Iulia s-a impus cu 11-0 în confruntarea cu Viitorul Răhău. Însă cea mai mare diferență s-a înregistrat în etapa cu numărul 4, când Hidromecanica Șugag s-a impus cu 13-0 în fața celor de la Euro Șpring.

 
 
 

Publicitate

Publicitate