Sâmbătă 16 noiembrie, au avut loc primele confruntări din cadrul etapei cu numărul 12 din liga a IV-a. Cu două etape înainte de final, singura echipă ce nu a simțit gustul unei înfrângeri era trupa condusă de Ștefan Fogoroși, Arena Alba Iulia. Primul eșec suferit de ocupanta locului secund a venit astăzi pe terenul celor de la Rapid CFR Teiuș, scor final 1-0.

Cuprirom Abrud – Energia Săsciori: 8-1

Scorul campionatului până în acest moment, a fost stabilit la Abrud, unde Cuprirom nu a avut milă, și a marcat de opt ori în poarta celor de la Energia Săsciori, în timp ce oaspeții au reușit doar golul de onoare. După această etapă, Cuprirom Abrud ocupă poziția a patra în clasament, cu 20 de puncte acumulate, la doar două de Viitorul Sântimbru echipă ce ocupă poziția a 3-a. Pe lângă poziția bună ocupată, formația din Abrud a devenit echipa cu cel mai bun atac, cu 27 de reușite. Energia Săsciori rămâne pe poziția a 11-a, cu doar 8 puncte, și cea mai slabă apărare. În meciul de astăzi, golgheterul Romică David a reușit să marcheze de 6 ori.

În deschiderea etapei, Olimpia Aiud a remizat pe teren propriu 1-1, cu CS Ocna Mureș:

Cele două formații iși păstrează locurile în clasament după etapa de astăzi. Olimpia Aiud ocupă locul al 10-lea în acest moment, reușind să strângă zece puncte, după ce au obținut 2 victorii, au remizat de patru ori, dar și 5 eșecuri. În timp ce echipa oaspete, CS Ocna Mureș, ocupă în continuare ultimul loc în clasament, exceptând faptul că FC Cugir s-a retras din campionat.

Viitorul Sântimbru – Metalul Aiud : 3-1

Trupa condusă de Sorin Mărginean au reușit să rămână pe podium, după ce astăzi au obținut toate cele 3 puncte din confruntarea cu Metalul Aiud. Viitorul Sântimbru ocupă poziția a treia, cu 22 de puncte, în timp ce Metalul Aiud ocupă în continuare poziția a șaptea, cu 14 puncte.

Rapid CFR Teiuș – Arena Alba Iulia: 1-0

Arena Alba Iulia, singura echipă ce nu simțit gustul unei înfrângeri în acest campionat a făcut astăzi deplasarea la Teiuș, pentru partida cu Rapid CFR. Cu 5 jucători suspendați dar și cu antrenorul Ștefan Fogoroși, echipa ce ocupă poziția a doua în clasament a ratat șansa de a se apropria la un singur punct de liderul Industria Galda de Jos. Cu peste 200 de spectatori în tribună, Rapid CFR Teiuș avea să producă surpriza campionatului până în acest moment, reușind să câștige cu 1-0 după golul marcat în minutul 75 de Alexandru Oltean. După această etapă, trupa antrenată de Horațiu Rusu a ajuns la al șaptelea meci fără înfrângere.

A fost un meci frumos, un meci în care noi am arătat mai mult că ne dorim victoria, și cred eu că aici s-a făcut diferența. Am intrat de la începutul partidei încrezători că putem obține un rezultat pozitiv, iar asta cred că s-a văzut pe teren. Am încercat tot ce am putut pentru a-mi ajuta echipa, și mă bucur că am câștigat acest meci, în ciuda speculațiilor dinaintea partidei. – a declarat Andrei Macarie, portar Rapid CFR Teiuș

 

Mâine se mai dispută alte două meciuri, Industria Galda de Jos – Dalia Sport Daia Română și Mureșul Vințu de Jos – Performanța Alba Iulia. Inter Ciugud nu joacă pentru că adversara de mâine, FC Cugir s-a retras din campionat.

 
 
 

Publicitate

Publicitate