Sâmbătă și duminică în Liga a IV-a a avut loc penultima etapă din acest sezon, iar Europa Alba Iulia și CSO Cugir își continuă marșul triumfal spre accederea la jocul de baraj.

Iată rezultatele înregistrate în etapa cu numărul XXIX

Performanța Alba Iulia – Olimpia aiud 3-3 (meci întrerupt în minutul 88)

CS Ocna Mureș – Europa Alba Iulia 0-4

Metalul Aiud – Viitorul Unirea 1-1

CIL Blaj – Sportul Sebeș 1-0

Rapid CFR Teiuș – FC Cugir 1-3

Viitorul Sântimbru – Arieșul Baia de Arieș 3-0

Flamura Roșie Rădești – CSO Cugir 2-6

Dalia Sport Daia Română – Cuprirom Abrud 2-4

În week-end-ul următor va avea loc ultima etapă a Ligii a IV-a, rundă în care se vor decide și campioana județului Alba.

 

 

 

Comentarii

 1. dobrin spune:

  Subtirel articolul, foarte subtirel. Daca vreti sa fiti „cititi” ar trebui sa tratati cu mai multa atentie subiectul. De ce nu scrieti nimic despre scandalul de la Ighiu? Sper ca stiti ce s-a intamplat. Daca nu aveti o problema. Din acest motiv nu sunt comentate pe forum articolele dumneavoastra. Oferiti mai multe informatii ca scorurile le stia toata lumea inca de duminica nu luni seara cand a aparut articolul. Va urez succes si sper ca luati in considerare aceasta opinie.

  1. Atat timp cat cei implicati in caz nu vor sa ofere nume…sume si alte detalii nu doar povesti, ori daca cei implicati nu doresc sa ofere detalii concrete am preferat sa nu scriu chestii dupa ureche, plus ca nu e primul BLAT din Liga a IV-a… doar ca unii au semi-curajul de a spune. Si asa nu se rezolva nimic, nu va fi nimeni depunctat sau etc… deci dupa ce sa facem o furtuna intr-un pahar cu apa ?

 2. dobrin spune:

  Ati ales cea mai comoda pozitie, dar nu si cea mai potrivita pentru un jurnalist. Intradevar nu se va intampla nimic la Comisia de Disciplina din cadrul AJF. Nici nu se doreste aflarea adevarului pentru ca s-ar crea prea multe complicatii, dar dumneavoastra ca ziarist ar trebui sa fiti mai incisiv. Ati vazut ca Manea a afirmat ca a fost blat? Sa vedem cat il tine curajul. Poate ar trebui sa incercati sa-i luati o declaratie acum cand s-a mai linistit.
  Cu respect.

 3. stefan spune:

  Ai vazut baietas ca s-au dictat sanctiunila acest meci! Deci, esti un pic cam in urma cu realitatea de la FIX!

  1. Ce sanctiuni s-au dictat pt asa zisa tentativa de frauda sau mita ?

 4. STEFAN spune:

  Nu vreau sa fiu rau, dar vezi primul tau comentariu, ala cu nu va fi nimeni depunctat! Ighiul e minus trei puncte!

  1. E minus ca au iesit de pe teren si nu pentru ca ar fi facut ceva necurat…

 
 

Publicitate

Publicitate