În week-end debutează Liga a IV-a, sezonul 2012-2013, la fotbal. După o vară plină de jocuri amicale, transferuri și obiective fixate, echipele din Liga a IV-a pornesc la drum cu ambiția de a-și demonstra valoarea și tenacitatea în dreptunghiul verde.

Contactat telefonic, președintele AJF Alba și-a manifestat doleanțele pentru sezonul următor, iar printre principalele sale dorințe ar fi o competiție desfășurată în spiritul fairplay-ului.

„În primul rând, mi-aș dori o competiție desfășurată cât mai mult în spiritul fairplay-ului. Sperăm că vom ține Liga a IV-a, la o competiție foarte echilibrată și la final să promovăm cu echipa campioană din județul Alba, la fel cum s-a întâmplat și în sezonul precedent. Mi-aș dori să avem parte de jocuri spectaculoase, desfășurate, cum am spus la început, cu fairplay și e important să ne acceptăm condiția de învingători sau învinși. Ca organizatori, ne dorim să ne așezăm în acest campionat și să ridicăm nivelul pentru sezonul 2013-2014 din punct de vedere al infrastructurii”, a declarat Sorin Corpodean, președinte AJF Alba.

Sâmbătă, 25 august, vor avea loc următoarele partide:

Ora 11.30: FC Cugir – Cuprirom Abrud

Ora 17.00: CSO Cugir – Dalia Sport Daia Română

Ora 17.00: Metalul Aiud – Sportul Sebeș

Duminică, 26 august, se vor duela următoarele formații:

Ora 11.30: Energia Săsciori – Performanța Alba Iulia

Ora 11.30: Rapid CFR Teiuș – CS Ocna Mureș

Ora 11.30: Viitorul Sântimbru – CS Zlatna

Ora 17.00: Arena Alba Iulia – Inter Ciugud

Ora 17.00: Arieșul Apuseni Baia de Arieș – Olimpia Aiud.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate