Luni, 5 august, membrii Asociației Județene de Fotbal Alba și reprezentanții cluburilor din Liga a IV-a și Liga a V-a au decis că vineri, 16 august, va avea loc Adunarea Generală Extraordinară unde se va extrage programul Ligii a IV-a, respectiv a celor trei serii din Liga a V-a.

Sezonul 2013-2014 a Ligii a IV-a își va stabili programul pe data de 16 august la Adunarea Generală Extraordinară, iar prima etapă va avea loc pe 24-25 august. În competiție vor fi angrenate 16 echipe, iar lupta se anunță foarte strânsă, fiind angrenate 4-5 echipe în lupta pentru câștigarea campionatului.

De partea cealaltă, Liga a V-a va avea nu mai puțin de 42 de formații și va debuta în weekend-ul 31 august – 1 septembrie. Liga a V-a va fi împărțită 3 serii a câte 14 echipe, iar printre comunele și satele nou-înscrise se numără Vinerea, Răhău, Războieni sau Bucerdea.

Supercupa AJF: Metalurgistul Cugir – Performanța Alba Iulia, 21 august, ora 18:00

Tot în ședința de luni s-a decis și ziua disputării ediției a II-a a Supercupei AJF. Partida dintre Metalurgistul Cugir (campioana Ligii a IV-a, sezonul 2012-2013) și Performanța Alba Iulia (câștigătoarea fazei județene a Cupei României) se va juca pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia, cu începere de la ora 18:00.

 
 
 

Publicitate

Publicitate