Etapa cu numărul 20 din Liga a IV-a va fi o nouă rundă de foc pentru combatantele din acest eșalon. Cu siguranță, derby-urile rundei se desfăşoară la Aiud, unde Metalul va întâlni Europa Alba Iulia, iar Performanța Alba Iulia va da piept cu Sportul Sebeș, echipă aflată pe poziția a treia în Liga a IV-a.

Sâmbătă, în Liga a IV-a se vor disputa două partide:

FC Cugir – Cuprirom Abrud, sâmbătă, ora 11.30

FC Cugir trebuie să-și respecte tradiția, care o recomandă ca fiind o echipă arțăgoasă pe propriul teren și una care cedează greu puncte în fața propriilor spectatori. Nici moții lui Robert Sicoe nu vor să facă doar act de prezență la poalele Drăganei, astfel că partida este deschisă oricărui rezultat, cu un ușor plus pentru gazde.

Metalul Aiud – Europa Alba Iulia, sâmbătă, ora 11.30

Aflată în ”fotoliul de lider”, Europa lui Alin Hăncaș nu-și permite pași greșiți, întrucât CSO Cugir îi așteaptă la cotitură pe albaiulieni. Elevii lui Radu Andone au demonstrat în acest sezon că se pot lupta de la egal, la egal cu orice formație. Va reuși oare Metalul să schimbe liderul?

Duminică vor avea loc următoarele partide:
Rapid CFR Teiuș – CIL Blaj, duminică, ora 11.30

Rapid CFR Teiuș este în mare formă, a demonstrat asta și în cupă, cu rezervele ”europenilor”, pe care i-au scos din sferturi. CIL Blaj se află la șase puncte de Olimpia Aiud, echipă care ocupă prima poziție retrogradabilă, dar asta nu-i poate face să stea liniștiți pe blăjeni.

Olimpia Aiud – Arieșul Baia de Arieș, duminică, ora 11.30

Chiar dacă nu pare, partida de la Aiud e un adevărat derby pentru echipele din subsolul clasamentului, deoarece învingătoarea din această partidă va mai avea dreptul să spere că și în sezonul următor va prinde un loc sub soarele Ligii a IV-a.  De menționat este că ambele echipe au 10 puncte în 19 etape disputate, iar în acest retur niciuna din cele două formații nu a simțit gustul victoriei în retur.

Viitorul Unirea – CSO Cugir, duminică, ora 11.30

Partida de la Unirea reprezintă un meci special pentru gazde, întrucât se va disputa în prima zi a Paștelui unguresc. Gazdele au solicitat amânarea jocului, dar oficialii de la CSO Cugir au refuzat reprogramarea partidei. ”Bineînțeles că ne motivează și mai mult, pentru că eu cred că era de bun simț să amânăm meciul să jucăm miercuri sau sâmbătă. Eu mereu am respectat aceste echipe. Fiecare formație poate avea probleme la rândul lor. Încercăm să luăm cel puțin un punct”, a declarat Andrei Vincze, viceprimarul din Unirea.

Flamura Roșie Rădești – CS Ocna Mureș, duminică, ora 11.30

Condamnată practic la retrogradare, echipa din Rădești este o victimă sigură în partida cu CS Ocna Mureș, dar nici ocnamureșenii nu stau prea bine, având unele probleme în ultimele partide din campionat.

Performanța Alba Iulia – Sportul Sebeș, duminică, ora 11.30

Scoasă din calculele pentru accederea la jocul de baraj, Performanța Alba Iulia poate reuși doar să simplifice lupta pentru titlu și să învingă Sportul Sebeș, echipă care încă urmărește plutonul fruntaș condus de Europa Alba Iulia.

Dalia Sport Daia Română – Viitorul Sântimbru, duminică, ora 16.30

Meciul de la Daia este de departe un joc al echipelor ambițioase, ambele formații demonstrând pe parcursul acestui sezon că pot încurca orice formație din acest eșalon.


 

 
 
 

Publicitate

Publicitate