Sâmbătă, în Liga a IV-a au avut loc  patru partide, în care nu au lipsit, desigur, și surprizele. De pildă, Arena Alba Iulia nu a reușit să mai producă surpriza la Abrud, iar Sportul Sebeș s-a împiedicat  de Rapid CFR Teiuș.

Cuprirom Abrud – Arena Alba Iulia, 4-1

Cuprirom Abrud a reușit să obțină cele trei puncte contra celor de la Arena Alba Iulia. La pauză, scorul a fost 3-0, grație golurilor marcate de Romică David, Dacian Burz, iar după pauză a mai marcat o dată Romică David și Alex Stan.

Sportul Sebeș – Rapid CFR Teiuș 1-1

Deși era văzută ca o favorită în lupta pentru promovare, echipa din Sebeș a făcut deja primul pas greșit chiar pe propriul teren, cu Rapid CFR Teiuș. Pentru Sportul Sebeș a marcat Marcel Țoțonea, fiul patronului, iar pentru gruparea din Teiuș a egalat Rancea.

Olimpa Aiud – Energia Săsciori, 1-0

Sebastian Hagău a reușit să aducă o nouă victorie celor de la Olimpia Aiud. Acesta a marcat unicul gol al partidei în minutul 58. După două etape, Olimpia Aiud a reușit să obțină șase puncte.

CS Ocna Mureș – Arieșul Baia de Arieş, 0-0 

Remiză albă la Ocna Mureș, unde cei de la Arieșul Baia de Arieș au fost la un pas de a produce surpriza. Echipa lui Gicu Domșa a început bine partida, dar a redus din turație în repriza secundă, când a permis elevilor lui „Hagi” Dup să controleze ostilitățile.

Performanța Alba Iulia – Viitorul Sântimbru, 5-2

Performanța Alba Iulia a reușit să se revanșeze pe propriul teren, după rușinea suferită  în prima rundă contra celor de la Energia Săsciori. Aceștia s-au revanșat în faţa celor de la Viitorul Sântimbru, echipă pe care au învins-o cu 5-2. Pentru gazde au marcat Cernea, în minutele 1, 24 și 70 – Dănilă. Pentru echipa lui Sorin Mărginean au marcat Rus și Pisoiu.

Inter Ciugud – Metalul Aiud, 4-0

Nou-promovata Inter Ciugud a reușit să se impună cu 4-0, grație golurilor marcate de Cristian Gherman, în minutele  18, 68, 90, iar Ilea a stabilit sorul final în minutul 89+2. Inter Ciugud  a reușit să-și revină după eșecul cu Arena din prima rundă.

Dalia Sport Daia Română – FC Cugir, 4-1

Atacantul care s-a pregătit în această vară cu FC Unirea Alba Iulia, Marius Benga a reușit să deschidă scorul în minutul 4, iar Lenghel a marcat în minutele 10, 43 și 88, în vreme ce oaspeții au marcat unicul gol, dintr-un autogol a lui Colcer.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate