1AFC Unirea 1924 Alba Iulia – CS Gloria Lunca Teuz Cermei (stadion Minaur din Zlatna de la ora 14.00). A: Naidin Marius (Piteşti), A1: Ionescu Mihai Marian (Suseni), A2: Tănase Lucian (Piteşti). Obs: Ciotlăuș Sorin (Deva) și Dima Nicolae (Gorj).

Uniriștii speră ca runda cu numărul 13 să fie una cu noroc și să încheie exilul de pe malul Ampoiului cu încă trei puncte, asta după ce în precedenta apariție pe arena zlătneană au câștigat, pentru prima oară, un joc considerat pe teren propriu. Cum nou promovata din Cermei este o grupare care a început tare sezonul dar pe parcurs s-a cam stins, de ce să nu credem că elevii lui Radu Andone vor ajunge la cota 15 puncte în clasament…  CS Millenium Giarmata – CS Performanţa Ighiu (stadion Nicu Moraru din Giarmata de la ora 14.00). A: Lazăr Călin (Mediaş), A1: Epure Adrian (Orlat), A2: Doarvaș Claudiu (Mintia). Obs: Arsa Emil (Arad) și Burtea Antonie (Reşiţa).

Vasi Ursu și gruparea ighiană au bifat o victorie conculdentă în runda trecută, un 3-1 fără dubii cu Național Sebiș, condiții în care în ciuda subțirimii numerice a lotului de jucători pornește cu șanse bune de a nu veni cu mâna goală din deplasare din Banat. (D.U.)

Post-ul Liga a III-a, Seria a 4-a, etapa a 13-a! Unirea Alba Iulia și Performanța Ighiu în fața ultimelor jocuri ale turului! VEZI AICI cine te arbitrează mâine! apare prima dată în Alba Sport.


 
 
 

Publicitate

Publicitate