Astăzi, 26 octombrie, au avut loc primele meciuri din etapa cu numărul nouă din actuala stagiune a campionatului județean de fotbal, în cadrul Ligii a 4-a. Industria Galda de Jos face încă un pas spre câștigarea campionatului și spre promovarea în Liga a 3-a.

Cuprirom Abrud – Industria Galda de Jos: 0-2

Printre cele 4 meciuri care au avut loc astăzi, se află și Cuprirom Abrud – Industria Galda de Jos, scor final 0-2. Deplasarea de la Abrud, i-a adus liderului un avantaj de 4 puncte față de ocupanta locului 2, respectiv Arena Alba Iulia, care are un meci mai puțin disputat. Cu un golaveraj de +16, Galda se îndreaptă ușor, ușor spre îndeplinirea obiectivului din acest an. Cuprirom Abrud ocupa locul 4 înaintea acestei etape, având ca la finalul disputelor de astăzi să mai coboare un loc, până pe locul 5.

Viitorul Sântimbru – Mureșul Vințu de Jos: 4-2

Viitorul Sântimbru atacă podiumul după victoria obținută pe teren propriu în fața celor de la Mureșul Vințu de Jos. După ce au câștigat cu 4-2 în fața propriilor suporteri, băieții coordonați de M.Manea ocupă poziția a 4-a în ligă, cu un număr de 16 puncte, la un punct distantță de locul 3, unde este situată FC Cugir.

Metalul Aiud – Inter Ciugud : 0-1

Inter Ciugud câștigă în deplasare, la Aiud,  după eșecul suferit acasă etapa trecută, în confruntarea cu Cuprirom Abrud, când oaspeții s-au impus cu scorul de 6-3. După această dispută, Ciugudul urcă 3 poziții în clasament și iasă din zona fierbinte a clasamentului. Metalul Aiud a ajuns la al 3-lea meci fără victorie, fapt ce îl coboară în clasament cu o poziție până în acest moment, anume pe locul 6, cu 14 puncte câștigate în primele 9 etape ale competiției.

FC Cugir – CS Ocna Mureș : 3-1

Cugirenii își păstrează poziția bună de care profită în acest moment, clasarea pe poziția a 3-a din campionat. Deși meciul se anunța unul favorabil gazdelor, la finalul partidei scorul avea să transmită desfășurarea unui meci mult mai echilibrat decât se anunțase înaintea etapei. Deși Ocna Mureș a strâns doar 5 puncte până în acest moment în clasament și ocupă poziția cu numărul 3, a reușit totuși să marcheze în poarta echipei ce deține a 3-a apărare a campionatului, cu doar 8 goluri primite.

Duminică, 27 octombrie se mai joacă:

Performanța Alba Iulia  – Rapid CFR Teiuș
Energia Săsciori  – Arena Alba iulia
Dalia Sport Daia Română  – Olimpia Aiud
 
 
 

Publicitate

Publicitate