Seriile 1 și 3 nu și-au schimbat niciodată liderul în acest campionat. După şase victorii din şase meciuri jucate, CIL Blaj și Colorado Șpring sunt lideri în propriile serii, cu același număr de puncte, 18. Ambele sunt la distanță de două puncte de locul secund.

În Seria I din Liga a V-a, CIL Blaj conduce din toate punctele de vedere actualul campionat. CIL Blaj este singura echipă din serie care are o performanță de 18 puncte câștigate, din tot atâtea puse în joc. Nu doar faptul că sunt clasați pe prima poziție a clasamentului sau că au şase victorii din şase meciuri îi clasează ca principali favoriți la promovare, ci și faptul că echipa din Blaj are cel mai bun atac al seriei (21 de goluri marcate, la egalitate cu AS Pănade), dar au parte și de cea mai bună apărare, cu doar trei goluri încasate în toate cele şase partide jucate. A șasea victorie pentru CIL Blaj a venit duminică, atunci când a învins în deplasarea de la Crăciunelu de Jos, cu un scor de neprezentare, și anume 3-0.

Până etapa viitoare, care este programată duminică, 20 octombrie, CIL Blaj dă piept cu Unirea Cergău, în a doua etapă a Cupei României. Și adversarii de astăzi ai blăjenilor joacă în cea de-a doua etapă a cupei, împotriva celor de la Dacia Mihalț.

În seria a treia din Liga a V-a, Colorado Șpring este pe același drum ca al celor de la CIL Blaj. Lider în serie, Șring deține controlul cu cifre de invidiat, cum ar fi: cea mai bună apărare (cinci goluri primite) și un atac incredibil (35 de goluri). Cu o medie de aproape şase goluri pe meci, Colorado Șpring s-a impus într-o partidă jucată în deplasare, la Activ Sport Ciugud, cu scorul de 6-1. Până etapa viitoare, când primesc vizita celor de la Orient Blandiana, Colorado Șpring joacă miercuri în cupa României, împotriva celor de la Hidromecanica Șugag. Adversara de astăzi, Activ Sport Ciugud a fost eliminată din cupă în prima etapă, când a fost înfrântă de AS Del Dodo Alba Iulia, cu scorul de 4-3. Așadar, ciugudenii fac duminică, 20 octombrie, deplasarea la Independența Cut, pentru a şaptea etapă din ligă.

Vezi rezultatele etapei a 7-a din Liga a V-a seria I:

Partizanii Sînmiclăuș 2-2 Spicul Bucerdea
Dacia Mihalț 1-3 Unirea Cergău
Crăciunelul de Jos 0-3 CIL Blaj
Viitorul Bia 5-3 Perla Jidvei
Avântul Sâncel 2-4 Viitorul Sântimbru II
AS Tineretul Șona 1-2 AS Pănade
Langentahl Valea Lungă 1-1 Gaz Metan Valea Lungă

 

Vezi rezultatele etapei a 7-a din Liga a V-a seria a III-a:

Viitorul Răhău 1-5 Viitorul Tărtăria
Mureșul Săliștea 1-8 Andreas Alba Iulia
Hidromecanica Șugag 0-1 Independența Cut
CSO Cugir 6-2 Del Dodo Alba Iulia
Activ Sport Ciugud 1-6 Colorado Șpring
Orient Blandiana 4-3 Euro Șpring
ASC Pianu 2013 3-0 Limbenii Limba

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate