În a doua zi din cadrul fazei zonale a Cupei Liceelor, Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia a reuşit doar o victorie din două partide, dar îşi menţine încă şansele pentru calificare.

În prima partidă, „economiştii” au intrat foarte greu în partida cu braşovenii de la C.N.E „A. Bârseanu”, fiind de altfel conduşi la un moment dat cu scorul de 9-2, dar motivaţia lor şi-a spus cuvântul. Au marcat patru goluri pe final şi au pierdut doar la o diferenţă de trei goluri, fiind înfrânţi astfel de Colegiul Naţional Economic „Andrei Bârseanu” Braşov cu scorul de 9-6. Marcatorii Colegiului Economic în această partidă au fost: Ioan Nicula (3), Răzvan Frenţiu, Aurel Trifa şi Paul Joldeş, toţi trei cu câte o reuşită.

În a doua partidă, programată de la ora 14.00, „economiştii” au reuşit să învingă LPS Cluj cu scorul de 3-2, golurile fiind marcate de Răzvan Frenţiu (2), Ionuţ Nicula (1).

Astfel, datorită rezultatelor de până acum, Colegiul Economic are prima şansă de a câştiga competiţia zonală de la Târgu Mureş, cu condiţia de a nu pierde ultimul meci.

Mâine, în ultima partidă, „economiştii” vor înfrunta Colegiul Naţional „Mircea Eliade” din Sighişoara, de la ora 10.00.

FOTO: arhivă

 
 
 

Publicitate

Publicitate