Campioana județeană Langentahl Valea Lungă (foto), antrenor Radu Bulugea, va participa în perioada 27-29 aprilie la etapa de zonă ce se va disputa la Sibiu (zona 5 – responsabil de zonă Marius Lungu) a Cupei Hagi-Danone 2012 (jucători legitimați, născuți după 01.01.2000 și mai tineri).
Alături de reprezentanta județului Alba vor fi prezente campioanele județelor Brașov – FC Brașov, Mureș – ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș, Harghita – AFC Odorheiu Secuiesc, Covasna – Viitorul Sfântu Gheorghe și Sibiu – Școala de Fotbal Marius Baciu.
Conform regulamentului competiției, precizăm următoarele:
Programul etapei zonale:

Ziua I – vineri, 27 aprilie – sosirea echipelor participante și desfășurarea ședinței tehnice cu participarea obligatorie a delegaților echipelor participante. Se va face validarea jucătorilor participanți (prezentarea obligatorie a tuturor documentelor solicitate), se vor stabili prin tragere la sorți componența grupelor și ordinea jocurilor.
Ziua a II-a – sâmbătă, 28 aprilie – Meciuri grupe:
09.00 – 10.00: 1A versus 2A si 1B versus 2B
12.00 – 13.00: 2A versus 3A si 2B versus 3B
17.00 – 18.00: 1A versus 3A si 1B versus 3B
Echipele clasate pe poziția a treia a clasamentului din fiecare grupă vor părăsi competiția (după masa de prânz sau după cină).
Ziua a III-a – duminică, 29 aprilie – Semifinale și Finala:
10.00 – 11.00
Semifinala 1 – Locul 1 din Grupa A versus Locul 2 din Grupa B
Semifinala 2 – Locul 2 din Grupa A versus Locul 1 din Grupa B
13.00 – 14.00
Finala: Învingătoare Semifinala 1 versus Învingătoare Semifinala 2
Faza națională:
Perioada: 29 mai – 1 iunie 2012
Loc de desfășurare: Cluj-Napoca
Responsabil turneu final: Alin Bănceu
Participanți: Cele 7 câștigătoare ale etapei zonale și campioana en-titre a Cupei ”Hagi Danone”, Universitatea Cluj-Napoca. Cele 8 echipe calificate se împart în 2 grupe de către comisia de organizare. Echipele clasate pe locurile 1 și 2 în grupe se califică în semifinale. Câștigătoarele celor două semifinale vor disputa finala competiției.
Titluri și premii:
Premiile și trofeele la etapa de zonă și la turneul final vor fi asigurate de către Fundația Gheorghe Hagi.
Nominalizarea jucătorilor (pentru titlul de ”Cel mai bun portar”, ”Cel mai tehnic jucător” și ”Cel mai bun jucător”) se va face de către antrenorii participanți la turneu, pe foaia de arbitraj, la finalul fiecărei partide. Aceștia nu au dreptul să își nominalizeze proprii jucători. La fiecare fază zonală, precum și la turneul final, organizatorii îl vor premia pe golgheterul fiecărui turneu.
După finala rezervată cluburilor afiliate la FRF și AJF, echipa câștigătoare a Cupei ”Hagi Danone” 2012 va susține un joc împotriva campioanei competiției rezervate unităților școlare. Formația învingătoare va reprezenta România la ediția 2012 a Danone Nations Cup.

 
 
 

Publicitate

Publicitate