În urmă cu un an, Alba24.ro a lansat primul supliment de sport online din judeţul Alba. Este vorba despre site-ul Sport.Alba24.ro, platformă dedicată exclusiv sportului din Alba.

Peste 570.000 de afişări, 1.200 de articole, 200 de galerii foto, peste 25000 de fotografii, sesiuni de live text şi live video transmise de la cele mai importante evenimente sportive din judeţul nostru, iată doar câteva exemple din colecția de un an a SportAlba24. Am oferit galerii foto de la meciurile de Liga a III-a, Liga a IV-a, dar şi la Liga a V-a sau la meciurile de juniori.

SportAlba24 este de fapt un nou concept editorial aplicat în judeţul Alba, care a creat şi o emulaţie în rândurile presei locale. Ştiri rapide, informaţii zilnice, transmisii de la faţa locului, toate acestea nu au făcut altceva decât să arate că şi judeţul Alba are o viaţă sportivă activă.

Aşteptăm de la toţi iubitorii sportului idei şi sugestii prin care să dezvoltăm acest supliment, în ideea de a-l face cât mai atractiv şi util pentru cititori.

Le mulţumim tuturor celor care citesc, comentează şi sunt fideli suplimentului SportAlba24.

 
 
 

Publicitate

Publicitate