1În jocul disputat în această după amiază la Braşov, s-a jucat pe sinteticul de la baza ICIM, trupa lui Bebe Brumaru a remizat, scor 2-2 la pauză a fost 1-0 pentru unirişti, în compania liderului FC din localitate.

Pentru alb-negri din Cetatea Marii Uniri, îmbrăcaţi din nou în tricouri de culoare roz, să fie vorba despre cele norocoase după 1-0 la Sebeş ?!, au marcat Oţoiu şi Onacă. Bebe Brumaru i-a folosit pe R. Baba – Oţoiu, Olar, Marcu, Cuştiuliţă, Cr. Păcurar, Goguţa, Onacă, B. Ştef, Nicola, I. Biro (M. Lazăr, Vl. Constantin, Monescu).

Sâmbătă, de la ora 12.00, pe Cetate 2, se joacă Unirea Alba Iulia-Gaz Metan Mediaş! “Sunt extrem de bucuros de modul în care echipa a evoluat astăzi, toţi cei care au intrat pe teren şi-au demonstrat calităţile şi este clar că UNIREA ALBA IULIA are VALOARE!

(P)  Tricouri fotbal  pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Îmi felicit jucătorii pentru ceea ce au arătat în partida cu cea mai bună formaţie din serie, mai ales că acest rezultat vine după succesul de la Sebeş şi galopul de sănătate, acel 17-0, cu Viitorul Sibiu. Repet, nu rezultatul este cel care contează, ci modul în care echipa a evoluat la poalele Tâmpei!” a punctat antrenorul Unirii Alba Iulia.

Tot azi, în Arinii Sebeşului, LPS Sebeş – Viitorul Ungheni 1-3 iar mureşenii au trecut pe primul loc în clasamentul Seriei a 7-a cu doar trei etape înaintea terminării sezonului regulat, cu un punct în faţa celor de la FC Braşov! Conjudeţenii, antrenaţi de Dani Popa, au jucat cu Pop – I. Găldean, Urâtu, Şt. Pamfiloiu, Grigore, Fulea, Morea, Sava, Abuşan, Balcău, B. Găldean (Baciu, Haneş, Weiner). (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate