Vacanța de iarnă este aproape de final iar www.Alba-Sport.ro te premiază pentru știrea ta legată de fotbalul din Alba! Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia tricoului din imagine și a unei mingi de fotbal? SIMPLU! Trimite un comment la acest articol, până pe data de 28 februarie 2017, cu noutățile de la echipa ta (n.a. amicale, cantonament, transferuri sau orice altceva interesant!) iar noi te vom răsplăti pentru efortul depus. ALEGEREA CELUI MAI BUN COMMENT NE APARȚINE ÎN TOTALITATE! Orice informație pe care o trimiți, dar să fie cât de cât adevărată, nu doar…vrăjeală!, va apare în articol în dreptul echipei tale. CE ZICI, TE BAGI?

INDUSTRIA GALDA DE JOS Și-a reluat pe 16 ianuarie pregătirea pentru retur. La serviciile lui Alin Cîmpean și Ovidiu Oniga s-a renunțat, Cristi Bodea tentat să plece în Germania. Amicale cu FC Hermannstadt, Viitorul Mihai Georgescu (juniori), U Cluj și CIL Blaj.Au semnat Bogdan Rodean (ex-Unirea Alba Iulia) și Romică David (ex- Performanța Ighiu).

UNIREA ALBA IULIA Cătă Suciu și-a prelungit înțelegerea cu gruparea din Cetatea Marii Uniri pentru încă doi ani. Reunirea pe 23 ianuarie, amicale cu FC Hermannstadt, Cetate Deva și Metalurgistul Cugir, duble.

PERFORMANȚA IGHIU În așteptarea lui Armando Popescu, fostul finanțator al Șurianului Sebeș, ighienii pierd jucători la greu. 10 până acum…Despre reunirea lotului și amicale încă nimic.

METALURGISTUL CUGIR Reunirea pe 23 ianuarie, Daniel Popescu transferat la Pandurii Tg. Jiu.

ARIEȘUL APUSENI BAIA DE ARIEȘ Adrian George David (Arieșul Turda), Ciprian Florea, Adrian Prața și Gabriel Oaidă (reveniți la echipă), primul amical pe 28 ianuarie la Mihai Viteazu cu Arieșul din localitate (Liga a IV-a Cluj).

VIITORUL SÎNTIMBRU Andrei Roșu în probe la juniorii celor de la Poli Timișoara.

 

Post-ul La gura…sobei! Trimite aici până pe 28 februarie 2017 ultimele știri despre echipa ta și Alba-Sport.ro te premiază! apare prima dată în Alba Sport.


 
 
 

Publicitate

Publicitate