DSC06981Crosul Europei, desfășurat la Alba Iulia, astăzi de la ora 11.00, pe traseele de Vest și Nord ale Cetății Alba Carolina, cu pornire din dreptul Catedralei Reîntregirii Neamului a fost onorat de aproximativ 500 de participanţi.

La finalul cursei primele trei locuri fiind ocupate de Denisa Talpaş (CSŞ Blaj), Nicolaeta Gânţa (CSŞ Blaj) şi Bianca Molnar (CS Unirea Alba Iulia) respectiv Alexandru Pintea (CSŞ Blaj), Darius Cristea (CSŞ Blaj) şi Tamaş Bogya (Unirea Alba Iulia) . Câştigătorii au fost premiaţi de Simion Creţu, directorul ADR Centru, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, vicepreşedinţii CJ Alba, Florin Roman şi Alin Cucui, viceprimarul Gabriel Pleşa şi preşedintele PAEM Vasile Voicu Bora.

(P)  Adidasi alergare pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Primii trei clasaţi au primit drept premiu un iPod, un rucsac pentru drumeţii şi o geantă picnic, la fete, respectiv o bicicletă Moutainbike, un cort şi un ruscac pentru drumeţii, la băieţi.

Cel mai tânăr participant, Paul Grozav, a fost premiat cu un skateboard, iar cei mai vârstnici, soții Suflețel, Margareta şi Emil, au primit la rândul lor medalii și un troler. În cadrul festivității de premiere pentru toţi cei care au luat startul s-a acordat câte un premiu iar fiecare a mers acasă fie cu o diplomă de participare, fie cu obiecte promoționale constând în trolere, rucsaci, memorii USB, boxe telefon, umbrele, căni, frisbee, brelocuri.

Premiile s-au acordat pe mai multe categorii de vârstă de către cei care s-au ocupat de bunul mers al evenimentului, pigmentat şi cu o serie de momente artistice, în speţă Agentia pentru Dezvoltare Regională Centru, Fundaţia PAEM Alba şi Primăria Municipiului Alba Iulia.

La buna organizare a evenimentului au mai contribuit Inspectoratul Școlar Județean împreună cu școlile și liceele din municipiu, Centrul Județean de Voluntariat Alba Iulia și partenerii media. (Dan UDREA)

 
 
 

Publicitate

Publicitate