Şcoala Gimnazială din Abrud „Avram Iancu” a cucerit medalia de aur la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar. Echipa din Abrud a închieat fără înfrângere competiţia, iar la finele acesteia, abrudeanul Radu Pocol a fost desemnat cel mai tehnic jucător al turneului.

Abrudenii au trecut de reprezentanta judeţului Sălaj, formaţie pe care au învins-o cu 3-1, După care Radu Pocol şi compania au remizat 0-0 cu reprezentanta judeţului Dolj.

În semifinale Şcoala din Abrud a învins Botoşaniul cu 2-o graţie reuşitelor lui Oancea şi Radu Pocol. În finală Abrudenii s-au revanşat pentru remiza cu reprezentanta judeului Dolj şi au învins 2-1. „Cuplul” Oancea-Pocol recidivând din nou.

„Eu de patru ani de zile de când am mers cu ei am zis că vreau peste 4 ani.  Înseamnă foarte mult, nu ştiu dacă vom mai avea aşa ceva. Nu cred că la Abrud a mai fost aşa ceva. Marius Croitoru a fost impresionat de echipa noastră” , a declarat Marius Pocol.

Lotul echipei din Abrud a fost alcătuit din elevi ai Şcolii „Avram Iancu”, elevi ce fac parte din echipa Viitorul Abrud.  Să-i cunoaştem pe elevii cu care se va mândri tot oraşul Abrud: Paul Cioflică, Radu Bălşan, Emilian Iancu, Aurelian Iancu, Ştefan Torockay, Gabriel Morar, Radu Pocol, Gabriel Burduf şi Valentin Oancea.

 
 
 

Publicitate

Publicitate