Unirea Alba Iulia va disputa, sâmbătă, la București, partida cu Juventus, echipă retrogradată deja în Liga a III-a. Fără Ciofu, Grozav, Bumbac și Florea, antrenorul Stelian Gherman speră să obțină măcar un punct la București.

După victoria cu FC Argeș, la Alba Iulia, echipa ar dori să încheie cu dreptul sezonul, în ciuda restanțelor financiare pe care le mai au de primit jucătorii și antrenorii.

”Am ajuns și la finalul acestui campionat, deși mai sunt două etape, ținând cont că Turda s-a retras, noi am obținut trei puncte. Jucăm la Juventus București, echipă retrogradată, sperăm să obținem un punct și să nu repetăm meciul de la Deva”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal Unirea Alba Iulia.

Partida de la București reprezintă o oportunitate de afirmare și pentru tinerii jucători, deoarece în tribunele stadionului vor fi impresari a echipelor din București. ”Tinerii trebuie să țină cont că au o șansă să fie văzuți, deoarece vor veni oameni să-i vadă. Este vorba despre Stan, am discutat cu cei de la București. Schuller este cunoscut, sper ca noi să putem să facem un meci bun și să aducem trei puncte”, a mai spus Gherman.

Partida dintre Juventus București  și Unirea Alba Iulia va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00.

 
 
 

Publicitate

Publicitate