Unirea Alba Iulia s-a impus, sâmbătă, cu 2-1, în deplasarea de la București, unde a întâlnit Juventus. După ce au fost conduși cu 1-0, elevii lui Stelian Gherman au reușit să întoarcă rezultatul și să învingă.

Victoria de la București a adus albaiulienilor încă 3 puncte, iar cu victoria de la ” masa verde” de sâmbăta viitoare, albaiulienii vor avea 41 de puncte, la finalul sezonului.

În prima repriză, Juventus București a deschis scorul în minutul 41, prin Bustea. Egalarea avea să fie adusă de Pecarov, după o centrare a lui Mircea Oprea.

Scorul final a fost stabilit de Pecarov, în minutul 76. Acesta a profitat de respingerea greșită a portarului Sardescu.

Unirea: Pascal (cpt.) – N. Oltean, I. Şerban, I. Stan, M. Oprea, Oară, Negură, M. Petrescu, S. Mureşan, Pleniceanu, Pecarov Rezerve: Lasc – Potopea, D. Militaru, Ianc, Croitoru, Contor, Cotolan. Antrenor: Stelian Gherman.

Rămâne dilema de la Deva

Unirea Alba Iulia nu a iertat în ultimele două runde nici pe FC Argeș Pitești și nici pe Juventus București, formații pe care le-a învins cu 4-0, respectiv 2-1. Totuși, rămâne întrebarea legată de partida de la Deva, ce s-a întâmplat acolo, unde fotbaliștii de la Alba Iulia doar au mimat fotbalul și au avut grijă să egaleze de fiecare dată când Mureșul a reușit să marcheze.

 

Comentarii

  1. Unirist spune:

    Pastreaza-ti ”dilemele” pentru tine si scrie cronica meciului completa, nu copia de pe liga2.ro Hai Unirea

    1. Nu am copiat de pe liga2.ro, iar daca vrei sa ma critici esti invitatul meu sa-ti postezi numele real, adresa de e-mail reală, nu fi laș

  2. dodel spune:

    tot scri de nu stiu dileme de la deva k au mimat fotbalul…scrie k au ramas 5 jucatori la stadion k nu au ce manca nu au bani de drum sa mearga acasa…pt k au de primit 8 prime si 2 luni de salar…si asa zisii actionari nici nu le pasa…de ce nu scri?

 
 

Publicitate

Publicitate