Actuala ediție a campionatelor organizate de FRF la nivelul juniorilor republicani (U19 respectiv U17), doar la Elite U17 competiția s-a terminat, mai are două etape până la final iar în materialul de mai jos vom trece în revistă programul „albanezelor”:

JUNIORI ELITE U17, SERIA VEST Victoria din jocul cu ASA Tg. Mureș, scor 1-0, coroborată cu insuccesul de pe teren propriu a celor de la LPS Satu Mare, scor 0-2 cu Csikszereda Miercurea Ciuc, le-a adus elevilor lui Adi Lopăzan și Robi Sicoe salvarea de la retrogradare chiar în ultima etapă!

JUNIORI REPUBLICANI A U19, SERIA A 7-A Trupa lui Doru Oancea joacă astăzi de la ora 12.00, pe teren propriu, cu CFR Simeria iar sâmbătă, 20 mai, în ultima etapă are liber. De remarcat, faptul că LPS Sebeș este liderul seriei cu 52 de puncte, la egalitate cu CSM Școlar Reșița, dar gruparea din Valea Domanului are un joc mai puțin disputat, partida decisivă pentru stabilirea primei poziții urmând a avea loc sâmbătă, 20 mai, ora 12.00, între CFR Simeria și CSM Școlar Reșița!

SERIA A 8-A Gruparea de la poalele Drăganei, antrenor Cosmin Șuvaina, mai are de jucat două meciuri, dar ce meciuri. Astăzi de la ora…citeste mai mult aici

 
 
 

Publicitate

Publicitate