Juniori B, antrenați de Florian Brumaru continuă cursa de calificare la turneul semifinal din cadrul play-off-ului. Aflată pe prima poziție după victoria 2-0 cu Gaz Metan Mediaș, obținută grație golurilor marcate de Lasconi și Ioani, Unirea Alba Iulia va primi, miercuri, vizita celor de la FC Brasov.

La Mediaș, Florian Brumaru a folosit următoarea formulă de joc: Clipici – Stoica, Costantea, Șandru, Matei – Scheau, Ioani, Buda, Tamaș – Lasconi și Maxim. A absentat Filip Morar, convocat la Lotul Național U-15.

”Partida de la Mediaș a fost dificilă, am făcut o primă repriză mai slabă, dar în partea a doua am reușit să ne impunem jocul. Pe fotbaliști îi motivează loturile naționale, perspectiva pe care o au spre a fi promovați la echipa mare”, a declarat Florian Brumaru, antrenorul Juniorilor B de la Unirea Alba Iulia.

Juniorii A și B ai Unirii Alba Iulia vor juca pe propriul teren, joi, contra celor de la FC Brașov, dispute ce vor începe la orele 12.00 (Juniorii A) și la 14.00 (Juniorii B).

În clasament, cele două grupe de juniori se află la poli opuși. Juniorii A, pregătiți de Vasile Ursu se află pe ultimul loc, cu doar trei remize, în vreme ce Juniorii B, pregătiți de Florian Brumaru ocupă ”fotoliul” de lider.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate