1Ra. Balea, Obreja, Oţoiu, G. Avram, Cuştiuliţă, Cr. Păcurar, Nicola, Maniu, Oană, Monescu, Vl. Constantin, Scrobotă, Micu, Bota, R. Ioani, D. Bustan, Mândroc, Oniciu. Ispas, Captiu, I. Avram şi Adam.

Ei sunt cei 22 de fotbalişti deplasaţi de Bebe Brumaru în stagiul de pregătire montatn care are loc în aceste zile la Câmpeni, uniriştii fiind cazaţi la Pensiunea Balea din localitate.

Antrenamentele cuprind şedinţe de pregătire care au loc în sala de sport din Câmpeni, la sinteticul din Bistra dar şi pe…dealurile din zonă iar astăzi, uniriştii au sărbătorit ziua de duminică pe terenul sintetic din Bistra. Împărţiţi în două echipe, albaiulienii (juniorii A) au câştigat cu 3-1 cu Drum Nou Bistra, goluri Vl. Constantin, Nicola şi Cr. Păcurar şi au pierdut, juniorii B1, în faţa aceleiaşi formaţii cu 3-4, goluri Ispas, Bustan şi Ra. Balea, portarul înscriind dintr-o lovitură de pedeapsă.

Joi, albaiulienii vor juca un amical, ora 15.30, la Baia de Arieş cu echipa locală Arieşul Apuseni (juniori C) iar sâmbătă, când lotul se va întoarce la Alba Iulia, vor mai disputa un meci de pregătire la Aiud cu Olimpia (juniori A1). (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate