Juniorii echipei Unirea Alba Iulia au obținut duminică două victorii importante, în două partide amicale. Unirea Alba Iulia a întâlnit la juniori A și B echipa similară a Universității Cluj, grupare ce a devenit campioană națională la juniori A.

„Alb-negrii” s-au impus la limită în ambele meciuri cu un scor tras la indigo 1-0. Dacă pentru elevii lui Vasile Ursu (ajutat și de Mihai Dăscălescu) golul a fost marcat de Dendiu, juniorii B, pregătiți de Florian Brumaru au marcat prin Fulea și au mai ratat un penalty prin Rahobean.

„ A fost un joc de înaltă ținută, ambele echipe au avut ocazii de a marca, cred că cei care au ales să vadă jocul au fost încântați de spectacolul oferit pe teren”, a declarat Florian Brumaru, antrenor principal Unirea Alba Iulia, Juniori B.

Juniorii A au evoluat în următoarea alcătuire: Clipici-  Stoica, Costantea, Rus, Matei – Drăghici, Coțolan, Ioani, Scheau, Lasconi și Dendiu. În partae secundă au evoluat și ceilalți juniori.

Juniorii B au jucat în următoarea distribuție: Podar – Nanu, Cioplântă,  Iancu, Alexievici – Buda, Fulea, Monescu, Rahovean, Morar, Boamfă. În repriza a doua au mai intrat:  Popa, Rodean, Balea, Șandru, Goguță, Onacă

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate