La sfârşitul săptămânii s-au desfăşurat, la Gura Humorului, finalele Campionatelor Naţionale la Judo. Competiţia a fost destinată sportivilor sub 13 ani.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia a fost reprezentat la această importantă competiţie de 5 sportivi, pregătiţi de antrenorii Cristian Dinu şi Ioan Todor.

Toţi sportivii care au obţinut calificarea în finalele naţionale au avut comportări onorabile, oferind speranţe pentru viitorul acestui sport în judeţul Alba.

Cea mai bună performanţă a fost reuşită de către Oana Ignat  pregătită de către prof. Cristian Dinu (foto), care a fost la un pas de calificarea în finala categoriei 48 kg, fiind învinsă în ultimele secunde ale confruntării. Aceasta a reuşit să urce totuşi pe treapta a treia a podiumului de premiere şi să cucerească medalia de bronz a categoriei respective.

Trebuie remarcată colaborarea fructuoasă dintre CS Unirea şi Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa” din Alba Iulia, parteneriatul dezvoltat în ultimii ani între aceste instituţii fiind concretizat printr-un număr semnificativ de sportivi şi rezultate notabile în arenele competiţionale naţionale.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate