Febra jocului de baraj pentru Liga a III-a începe să se simtă la nivelul echipei favorite pentru accederea la această partidă. Europa Alba Iulia s-a deplasat la Vultureni, pentru a-și vedea la treabă una dintre posibilele adversare.

Conform vicepreședintelui Liviu Coacăză, echipa pe care o conduce va întâlni campioana județului Cluj, chiar dacă pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal nu apare nimic oficial în acest sens.

”Vom juca la meciul de baraj cu Vulturii Vultureni din județul Cluj, o echipă pe care cred eu că o poate învinge atât Europa, CSO Cugir, Performanța Alba Iulia sau Dalia Sport Daia Română. Am fost cu staff-ul nostru și nu cred că vor fi probleme pentru meciul de baraj. Sigur vom juca cu ei”, a declarat Liviu Coacăză, vicepreședinte Europa Alba Iulia.

În ultima etapă, Europa Alba Iulia va întâlni Viitorul Sântimbru, iar CSO Cugir va da piept cu Rapid CFR Teiuș.  Alte surse susțin că partida de baraj dintre județul Arad și Hunedoara va avea loc la Alba Iulia.

 

Comentarii

  1. Cu Ariesul Turda la inima spune:

    Domnilor din conducerea echipei Vulturii Vultureni prin unele locuri ale adversarei de la baraj se spune ca dvs.nu doriti promovare in C si astia ar putea sa va manjeasca cu ceva…….ca ei sa promoveze si doar 1 jucator aveti mai bun si stie box si are suturi tari !Sper ca Vulturii sa nu fie tradatori ori sa se vanda stand capra…..

 
 

Publicitate

Publicitate