FC Maramureş Baia Mare a ajuns la un acord cu CS Zlatna în vederea înfiinţării unei echipe care va participa în Liga a II-a. Noua echipă va evolua la Zlatna sub numele de FC Universitar Zlatna-Alba.

FC Universitar Zlatna-Alba, va fi condusă de Romulus Buia, ajutat de Ciprian Dorobanţu. În acest moment, cei doi antrenori au în lot 40 de jucători din care vor mai rămâne aproximativ 25, care vor evolua în Liga a II-a.

Lotul este format din 20 de jucători, veniţi de la FC Maramureş Baia Mare, compilaţi cu cei mai importanți fotbaliști de la Zlatna şi alţi jucători veniţi în probe.

Noua echipă va juca primele amicale în faţa propriilor suporteri, miercuri de la ora 20.00, cu Universitatea Cluj. Vineri, de la aceeaşi oră, aceștia vor evolua împotriva celor de la Voinţa Sibiu, iar sâmbătă, elevii conduşi de Romulus Buia se vor deplasa la Oţelul Roşu în vederea unui amical cu echipa din localitate.

 

Comentarii

  1. Suporter spune:

    Bravo,Buia! Mare fotbalist si,sper,mare antrenor! Ia in grija ta si pe jucatorii din Zlatna si Alba Iulia,pe langa cei de la Baia Mare! Sper sa ajungi antrenor la Unirea Alba Iulia!

 
 

Publicitate

Publicitate