Județul Alba are, începând cu sezonul următor, încă patru arbitri care vor activa în eșaloanele superioare.  Este vorba despre Sergiu Popa și Adrian Mărginean, care vor arbitra în Liga a II-a, în vreme ce Alexandra Suciu și Mihai Domșa vor „face legea” pe terenul echipelor din în Liga a III-a.

Aceste promovări în eșaloanele superioare au avut loc în urma examenelor de promovare pentru centrali și pentru arbitri de tușă.  Județul Alba se mândrește cu un alt arbitru de tușă, care a și activat deja în câteva meciuri în Liga I, pe finalul sezonului trecut. Este vorba de arbitrul Alexandru Vodă din Alba Iulia.

În Liga a IV-a, în ultimii ani au apărut tot mai mulți arbitri tineri, care au șansa și pe viitor să facă pasul spre o ligiile superioare .

 

 

Comentarii

  1. ..... spune:

    judetul Aiud are 3 arbitrii si municipiul Alba Iulia 1 arbitru care de fapt este tot promovat cu insistenta de presedintele arbitrilor, sa avem pardon daca nu esti in clica lui Dan lucian&co nu ai nici o sansa si arbitrii de la celelalte comisii stiu despre ce vorbesc, toti sunt o apa si un pamant, la puscarie cu ei.

  2. ..... spune:

    Lotul pitesti se transfera la Aiud, oare cand?

 
 

Publicitate

Publicitate