10730209_730820463660200_1071828137874607683_nJucătorii de la Metalurgistul au depus o coroană de flori și au aprins lumânări pentru cel care a fost Emil Țimpea. Acesta s-a sinucis în cursul zilei de miercuri în casa în care locuia.

Componenții echipei Metalurgistul, însoțiți de către stafful tehnic și conducerea administrativă a clubului de sub „Drăgana”, au depus vineri seara, o coroană de flori la sicriul cu trupul neînsuflețit al fostului jucător și antrenor al Metalurgistului Cugir, Emil Țimpea.

Delegația a stat aproximativ o jumătate de oră lângă sicirul lui Țimpea și a depus o coroană de flori în culorile clubului, roșu-albastru. Apoi membrii delegaţiei le-au transmis condoleanţe familiei îndurerate şi s-au rugat câteva momente la căpătâiul celui care a fost pentru ei un tată, domnul profesor sau domnul antrenor.

Acesta s-a sinucis în cursul zilei de miercuri în casa în care locuia. Emil Țimpea a fost  pe rând jucător în echipa Metalurgistul, iar după retragrea din activitate, a deținut funcția de antrenor principal al echipei de seniori și copii din cadrul CSO Cugir.

Citește și Fostul antrenor al CSO Cugir, Emil Ţimpea a fost găsit SPÂNZURAT, într-o anexă a locuinţei sale

Înmormântarea a avut loc sâmbătă, în jurul orei 12.00. Meciul de sâmbătă din etapa a 11-a a Ligii a III-a dintre Metalurgistul Cugir și Gloria Bistrița a început cu un moment de reculegere în amintirea acestuia, fotbaliștii purtând pe brațe pe toată duratat întâlnirii banderole negre.

 
 
 

Publicitate

Publicitate