Volei Club Alba-Blaj nu are pauză de iarnă. Chiar dacă fetele sunt în vacanță oficialii echipei blăjene au pregătit două transferuri. Primul este cel al Josefinei Fernandez, sportivă originară din  Argentina, iar mai marii clubului poartă negocieri cu 4-5 sportive pentru întărirea efectivului.

Posibila mutare a fost confirmată de președintele Volei Club Alba-Blaj, Sergiu Ștefănescu, dar acesta a specificat că încă documentele necesare nu au fost parafate.

„Încă nu sunt semnate actele, dar dacă vom aștepta o zi sau două. Suntem în negocieri cu mai multe sportive din diverse țări”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președinte Volei Club Alba-Blaj.

Josefina Fernandez are 21 de ani și măsoară 1,78 metri.  Joacă pe postul de secund și a mai jucat pentru Gelp. Este componentă a  lotului național al Argentinei și a participat la ultima ediție a World Grand Prix.

Până la finalul acestei săptămâni blăjencele ar putea să aibă două jucătoare noi în lot, iar la capitolul plecări, momentan nu se vehiculează nici un nume.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate