Marți la stadionul „Cetate” din Alba Iulia a avut loc o şedinţă între acţionarii clubului, la care au participat: Vasile Trifa, Oliviu Feneşan, Marian Sarmeş, Moise Achim, Stelian Gherman şi Mihai Dăscălescu. Scopul întrevederii a fost acela de a stabili viitorul clubului albaiulian. 

Momentan clubul îşi continuă activitatea, urmând ca miercuri dimineaţă  de la ora 10:00 să fie convocată o altă întâlnire a tuturor celor de la Unirea Alba Iulia. Echipa va juca cu FC Olt, dar disputa de vineri ar putea fi ultima disputată de Unirea Alba Iulia.

„Şansele sunt foarte mici să continuăm. Sâmbătă cred că jucăm s-ar putea să fie ultimul meci. Nu suntem susţinuţi pentru că cei din Conmsiliul Local şi Consiliul Judeţean nu iubesc fotbalul, asta e problema lor.  Echipa asta nu e a mea, e a oraşului şi trebuie avut grijă de ea. Totuşi ne strofocăm şi acum din toate puterile să o ţinem. Dar nici aşa nu e treabă să nu fim sprijiniţi deloc”, a declarat Marian Sarmeş, acţionar FC Unirea Alba Iulia.

Echipa are datorii cifrate la peste 200.000 de euro, iar şansele ca gruparea din Cetatea Marii Uniri să încheie turul sunt reduse. Miercuri dimineaţă se va decide cel mai probabil situaţia clubului albaiulian.

 

Comentarii

  1. domotek spune:

    d-le Roman ! ai ajuns sus şi nu mai vezi în jos ! să-ţi fie ruşine…ai promis marea cu sarea pînă ai trecut puntea şi acum te faci că plouă !

 
 

Publicitate

Publicitate