Unirea Alba Iulia se află într-o situație delicată din punct de vedere financiar, iar singura soluție este să-și vândă doi jucători. Este vorba de o tânără speranță – Ionuț Stan -, dar și de unul dintre cei mai buni fundași stânga din Liga a II-a, Bogdan Bucurică.

Dacă Stan a evoluat puțin la prima echipă, Bogdan Bucurică s-a făcut remarcat în Liga I, doar accidentările împiedicându-l să fac pasul spre o echipă de top.

Fundașul central Ionuț Stan s-a născut pe 12 august 1994 și este curtat de Astra Ploiești, echipă cu care președintele executiv al Unirii Alba Iulia se află în relații excelente.

De serviciile lui Bogdan Bucurică s-a interesat Florin Prunea, oficialul echipei Poli Iași. Acesta și-a îndreptat atenţia asupra fundașului stâng al albaiulienilor, doar în condițiile în care echipa pe care o conduce va promova în Liga I.

”Am fost contactați atât de Astra Ploiești, pentru Ionuț Stan, cât și de Poli Iași, pentru serviciile lui Bucurică. Urmează să avem o discuție cu cei de la Astra pentru Stan, iar, în cazul lui Bucurică, așteptăm ca ieșenii să promoveze în prima divizie și matematic”, a declarat Mihai Dăscălescu, președinte executiv al FC Unirea Alba Iulia.

Transferurile celor doi ar asigura restanțele pe care clubul le are la actualii jucători, dar ar oferi și posibilitatea ca ”alb-negrii” să înceapă planurile pentru sezonul viitor. Cei doi fotbaliști sunt cotați, împreună, la aproximativ 250.000 de euro.

 

Comentarii

  1. gigi spune:

    hai ca-mi place tot mai mult. conducere si management de 2 bani. noi tot vindem si tot la fundul sacului suntem. unica concluzie care se poate trage e ca banii ajung in alte buzunare sau ii vand pe un sac de cartofi si acum valoreaza milioane de euro (vezi cazul grozav). deci putem sta linistiti caci la unirea nu o sa se mai faca performanta never ever. sper sa-i vad la sapa de lemn pe actualii conducatori.

  2. domotek spune:

    am înţeles că-i aduce pe Dîlbea şi Selagea…să-i dea ţeapă şi lui Dăscălescu…hi hi hi

 
 

Publicitate

Publicitate