Mijlocaşul Ionuţ Bratima va semna în aceste zile cu Unirea Dej.  După un tur bun făcut la Europa Alba Iulia alături de Dan Mănăilă, Bratima va ajunge din nou sub comanda antrenorului arădean. 

La 24 de an,i Bratima are şansa de a-şi relansa cariera şi urmează să semneze un contract până în vară cu Unirea Dej cu drept  de a prelungi înţelegerea. Gruparea din Dej încearcă să formeze o echipă competitivă cu care să atace promovarea în sezonul viitor.

„E clar că merg la Unirea Dej, nu mai sunt dubii. Am discutat cu domnul Eugen Lepădat, mă bucur că am găsit înțelegere la el și-i mulțumesc pe această cale şi voi fi lăsat să merg la Dej. Pentru mine e un pas important în carieră, mă bucur că domnul Mănăilă s-a gândit la mine, e un antrenor cu care am colaborat foarte bine şi sper să facem treabă bună la Dej”, a declarat Ionuţ Bratima.

În această iarnă, Bratima a mai fost curtat de Unirea Alba Iulia, CS Oşorhei şi SESO Câmpia Turzii. Bratima a fost junior la FC Rival Alba Iulia, unde era poreclit „Ronaldo” datorită asemănării lui cu fostul internaţional brazilian. Acesta a  făcut primii paşi în fotbal sub comanda lui Iosif Luca.

 
 
 

Publicitate

Publicitate