Lupta pentru locul de lider rămâne deschisă în seria a 3-a din Liga a V-a. Cel mai bun atac a întâlnit apărarea cea mai bună. Derby-ul dintre ASC Pianu 2013 şi Colorado Șpring s-a jucat duminică, de la ora 15.00.

Seria a 3-a din Liga a V-a a rămas doar cu o echipă care nu are nici o înfrângere până acum.

Dacă înaintea aceste etape, ASC Pianu 2013 și Colorado Șpring erau singurele echipe care nu aveau nici o înfrângere, a venit ziua în care una dintre ele trebuia să piardă, deoarece egalul nu ajuta în mare parte pe nimeni. În cele din urmă, deplasarea celor de la Colorado Șpring s-a dovedit a fi un eșec pentru că toate cele 3 puncte puse în joc au rămas la Pianu, echipă ce se mândrește momentan cu prima poziție din clasament.

Deși echipa din Șpring a reușit să marcheze nu mai puțin de 40 de goluri în cele 8 etape disputate, acest lucru nu i-a fost de mare folos, deoarece duelurile au fost câștigate de cea mai bună apărare a campionatului, respectiv a celor de la ASC Pianu 2013. Momentan, poziția de lider este deținută de echipa din Pianu, care a acumulat 22 de puncte, din 24 puse în joc în noul sezon. Presiunea este pusă de echipa din Șpring, Colorado, echipă ce a strâns până în acest moment 21 de puncte, situându-se pe poziția secundă, la un singur punct de lider.

Etapa viitoare care este programată duminica viitoare, 3 noiembrie, când ASC Pianu 2013 mai dă un test, împotriva Independența Cut,  ce se clasează pe poziția a treia  din clasament, la 4 puncte de primul loc. Colorado Șpring are un meci ceva mai ușor, și anume confruntarea de pe teren propriu cu Mureșul Săliștea, echipă ce nu a reușit să obțină nici un punct în actualul sezon, fapt ce îi clasează pe ultimul loc al competiției. Meciul se anunță a fi unul înclinat mult în partea gazdelor, având în vedere poziția în clasament, dar și faptul că Șpring deține cel mai bun atac al seriei, spre deosebire de Săliștea, care are cel mai slab. Nici pe planul defensiv nu stau bine cei de la Mureș, fiind a doua cea mai slabă apărare a campionatului.

Scorul etapei a fost oferit de Hidromecanica Șugag, după ce s-a impus cu scorul de 12-0 pe teren propriu, în fața celor de la Viitorul Răhău, echipă ce este situată pe locul 13, cu cea mai slabă apărare a seriei. După această etapă, Hidromecanica Șugag ocupă poziția a 6-a, egalând pe Colorado Șpring la golurile marcate, și anume 40 de reușite.

Vezi toate rezultatele din seria a III-a, Liga a V-a:

Andreas Alba Iulia 1 – 2 CSO Cugir
ASC Pianu 2013 2 – 1 Colorado Șpring
Hidromecanica Șugag 12 – 0 Viitorul Răhău
Mureșul Săliștea 1 – 4 Euro Șpring
Activ Sport Ciugud 4 – 3 Viitorul Tărtăria
Del Dodo Alba Iulia 1 – 3 Limbenii Limba
Orient Blandiana 3 – 8 Independența Cut
 
 
 

Publicitate

Publicitate